HUN | ENG  
Walden Hotel

Vendégkönyv

Vissza

zoni erzsébet - 2013.09.09. 09:20

Csodálatos 3napot töltöttünk ott.Elözékeny kiszolgálás,és mindenben segitettek bennünket.Nagyon köszönjük és biztos vissza térünk még!!!!

Lajtos Gabi - 2013.07.30. 23:23

Mostanában nem írt erre az oldalra senki, pedig van mit.
Sajnos csak két napot tudtunk a szállodában tölteni, ami hihetetlen, hogy Budapesttől nem messzi, mégis egy más világ. Nyugodt környezet, csend, klasszikus, kedves hotel, még kedvesebb személyzettel, nagyon finom ételekkel...és szuper játszószobával. A gyerekeim(2,5 és 4,5 évesek), akik alapvetően szeretnek itthon lenni, nem akartak hazajönni, és este sírva mondták, hogy menjünk vissza a szállodába, inkább ott akarnak aludni a nagy ágyon. Amiért külön köszönet, hogy kétszobás apartmant kaptunk, biztosítva ezzel a nyugalmunkat és kényelmünket. Már várjuk, hogy visszatérjünk...sőt, jó lenne ott a környéken élni a mindennapokat....

Frigy Veronika - 2013.07.10. 20:28

Egy egész hetet töltöttünk a szállodában, bár az idő legnagyobb részét nem a szállodában töltöttük. Már megérkezésünkkor kedves fogadtatásban részesültünk és részletes információkat kaptunk. A szobákkal meg voltunk elégedve, tiszta volt minden és tágas erkély nyílt a szobából, ahová ki tudtunk ülni levegőzni. A presszóban rengeteget biliárdoztunk, bár azt nagyon sajnáltuk, hogy már 9 előtt bezárt. A ételek nagyon finomak voltak. Az első napokban a kiszolgálással abszolút meg voltunk elégedve, azonban a hét második felében már kezdett akadozni. A hotel körül lehetett egy jót sétálni és egy nagyon jót fociztunk a felállított kiskapuknál. Hangulatos kis hotel, jól éreztük magunkat. Köszönjük!

Kosztolányi Éva - 2012.12.19. 23:18

Kisbabánkkal látogattunk el a szállodába, és a bababarát szolgáltatásoknak köszönhetően
mindent kaptunk, amire csak szükségünk volt, és a külön kérésünket is teljesítették. A recepción és az étteremben is mindenki rendkívül kedves volt, az ételek finomak, a téli táj pedig gyönyörű. A szoba kifogástalan, izlésesen berendezett, hangulatos. Nagyon jól éreztük magunkat, örülönk, hogy a babát is szívesen látták, és az ő kényelméről is színvonalasan gondoskodtak. Igazán érdemes ide ellátogatni, másoknak is ajánlani fogjuk.

Futakfalviné - 2012.11.21. 19:05

Nyugodt, szép környezetben találtuk meg a hotelt. Minden ragyogott a tisztaságtól. A személyzet kedves volt, minden kérésünket szívesen teljesítették. Köszönjük a Szakács ÚR finom főztjeit!! Ismerőseinknek ajánlani fogjuk ezt a helyet, mi is visszatérünk még ide, ha módunk lesz rá.

Varga Ágnes - 2012.08.25. 19:12

A legjobb szálloda ahol voltam. Mindenkinek csak ajánlani tudom:

Stubánné Kuzma Nikoletta - 2012.08.19. 15:06

Örülünk,hogy a Walden mellett döntöttünk, mikor az esküvőnk helyszínét kerestük. Tökéletes környezet, segítőkész figyelmes személyzet, remek ételek, fantasztikus kiszolgálás. Nem is kell ennél több, hogy tényleg királyi párnak érezhessük magunkat azon a napon! Leírathatatlan hála és köszönet! Kívánjuk, hogy mások is megtapasztalják, ezt a felejthetetlen érzést. Köszönjük! Ígérjük visszatérünk még! Üdvözlettel: Niki és Attila

Kun-Tomán Viktória - 2012.06.06. 16:08

Tökéletes esküvőhelyszín! Még akkor is, ha szakadt az eső. :) A környezet gyönyörű, a szálloda a maga természetességével elbűvölő, mi első látásra beleszerettünk. A személyzet tagjai rugalmasak, kedvesek, segítőkészek minden tekintetben. Külön köszönet a koordinálásért és közreműködésért Molnár Sándor vendéglátásvezetőnek. A vacsorát és reggelit is mindenki csak dicséri. Sokat megyünk majd vissza nosztalgiázni. :) Köszönjük még egyszer, felejthetetlen volt!

Seregély Albert - 2012.05.29. 21:02

A nyugalom szigete. Tisztaság, barátságos légkör,segítőkész személyzet,ízletes ételek...
Biztosan el fogunk még menni Önökhöz,köszönünk mindent.

Ismeretlen - 2012.05.03. 17:54

Mi most fogunk menni az osztállyal és nagyon várjuk. Reméljük tetszeni fog:))

stigmon judit - 2011.12.23. 20:18

Nagyon jól éreztük magunkat, tiszta, barátságos szobák, segítőkész alkalmazottak! Külön köszönöm, hogy felhívtak az ott felejtett holmink miatt, amit azóta postáztak nekünk, és meg is kaptunk!
Áldott Békés Karácsonyt kívánunk és Boldog Új Évet!
Üdvözlettel: Stigmon család

Szántóné Alimán Krisztina - 2011.11.04. 19:43

Nagyon gyermekbarát, a személyzet rendkívül előzékeny és kedves,a konyhájuk pedig egyszerűen remek! A kézműves foglalkozás szuper volt! Köszönjük a szép napokat! Jövünk máskor is:) :)
üdvözlettel
Szántó család

Iszliné Tóth Karolina - 2011.10.11. 20:26

Nagyon jól éreztük magunkat, a szoba szép, tiszta, kényelmes volt, az ételekről is csak jót tudok mondani, és a személyzet rendkívül barátságos, udvarias, készséges. A hideg, borongós időért mindez kárpótolt minket. Amit még külön megemlítenék, hogy a játszószoba nemrég lett kész, még a honlapjukon sincs fent, tele jobbnál jobb játékokkal. Biztosan visszatérünk még ide.

Somlyai Mónika - 2011.08.03. 14:48

2 éjszakát töltöttünk a szállodában a férjemmel. Megbeszéltük, hogy jövő nyáron a gyerekeket és a barátainkat is visszük, de hosszabb időre!!! ez mindent elmond
Ott felejtettem a szállodában a szandálomat, amit feladtak nekem postán, nagyon köszönöm!!! És köszönjük mindenki kedvességét, a finom reggeliket!!!! A környék is gyönyörű, a szálloda otthonos és tiszta!!!
Mindent köszönünk!
Somlyai Mónika

Ivánkáné Nagy Andrea - 2011.07.17. 20:13

A szálloda nagyon szép helyen fekszik, a tisztasággal és a szobák felszereltségével sem volt gond. A személyzet tényleg nagyon kedves, segítőkész és figyelmes. Problémát okozott a kényelmetlen franciaágy és az ételek egy héten belüli ismétlődése a félpanzióban. Persze ettől függetlenül nagyon finom volt minden.

Ildzsa Katalin - 2011.03.25. 21:19

A szállodáról még nem tudok véleményt mondani, de az ajánaltkérésről igen. E-mailes ajánlat kérésem volt és Sárközi Péter recepciós úrral tartottam a kapcsolatot. Kérdésimre gyors, udvaria, barátságos és teljes válaszokat kaptam. Úgy gondolom a szálloda hangulatát, vendégszeretetét a fogadó recepciós személyének tükrözni kell. Ha ez így van akkor nem fogok csalódni a szállodában. Köszönettel Ildzsa Katalin

Nyilas Anna - 2011.03.13. 11:09

Mivel a szallas.hu-n nem tudtam értékelni, így itt teszem meg. Nagyon jól éreztük magunkat, máskor is megszállnánk ebben a hotelben. Legjobb a szép környezet, a kirándulási lehetőségek, a remek étterem, a személyzet kedvessége és rugalmas hozzáállásuk. Személyzet: kedves, segítőkész
Tisztaság: rendben
Komfort: az ágy nagyon kényelmetlen, de egyébként a szoba jó, a fürdőszoba jól felszerelt, a kilátás szép
Szolgáltatások: amit kínáltak, az valóban megvolt
Étterem:a legjobb! (amikor bőséges a választék)
Megközelíthetőség: kiváló

Jó-Dobronya Andrea - 2010.09.09. 15:47

Tökéletes hely egy tökéletes esküvői vacsorához! Kedves kiszolgálás, segítőkész vezetőség, fantasztikus ételek.

Fórizsné Nagy Gabriella - 2010.08.02. 21:26

Köszönetet szeretnék mondani kis családom nevében a felejthetetlen 4 napért amit szállodájukban tölthettünk.
A recepció és az étterem személyzete nagyon udvarias, készséges volt.
Külön köszönet, hogy kislányom ottfelejtett nyakláncát megküldték nekünk, nagy örömet okozva ezzel a leányzónak!
További sikeres munkát, sok elégedett vendéget kívánunk!

Tisztelettel
Fórizs család

Vigyinszki Noémi - 2010.07.28. 23:44

Egy hosszú hétvégét töltöttünk a szállodában a házassági évfordulónkat ünnepeltük!Minden Nagyon szép és jó volt(Személyzet,szoba,ételek,környezet Gyönyörű)Csak SAJNOS KEVÉS volt az idő ,amit ott tölthettünk!Köszönünk Mindent!

Módos Szilvia - 2010.05.01. 13:37

Fantasztikus 3 napot töltöttünk itt.Nagyon udvarias kiszolgálásban volt részünk úgy a
recepcion mint az étteremben. Köszönjük a
felejthetettlen élményt.Módos lányok

Én Andrea - 2010.04.20. 21:36

Csodálatosan szép volt minden.Köszönöm a személyzetnek a maximális vendégszeretetet,és IMÁDOTT páromnak,hogy elbújtunk a város zajától.

Müller Zsuzsanna - 2010.04.10. 15:57
Üdvözlettel:
Zsu


Köszönetet szeretnék mondani a hotelban eltöltött csodás napokért! És itt kiemelten említeném a személyzet felszolgáló - szakács csapatát,akik fáradtságot nem ismerve,mindenben a rendelkezésünkre álltak,legyen szó a csoportunk számára szervezett meglepetés karaoke esttől a szülinapi torta elkészítéséig! Külön köszönet:a kedvenc felszolgáló brigádnak Zolinak,Attilának(Süti),hogy fiatalos temperamentumukkal,mindig feldobták a hangulatot és vidámságot csempésztek a mi Esszénus Mester csoportunk részére,a figyelmes, udvarias Péternek(igazi úriember)az étel felszolgálásáért,valamint két szakácsnak,Istvánnak és Józsinak a finom ételekért és desszertekért! Ezúton üzenem Józsinak,soha! ne változtasson az isteni almás pite receptjén! Bízom benne,még nagyon sokáig élvezhetjük példátlan vendégszeretetüket!
A továbbiakban,kívánok sok ilyen elégedett,visszajáró vendéget,mint amilyen állandó vendégek mi leszünk az elkövetkezendő időkben!

Üdvözlettel:
ZsuDr. Torma Éva - 2010.03.29. 15:47

Igen Tisztelt Igazgató Úr!
\\\"KTI\\\"képzésében veszek részt másod évfolyamosként és február,márciusban négy-negy napot töltöttem Önöknél - teljes megelégedettséggel.Galda József az előző szálláshelyről ismerős és a legnagyobb elismeréssel nyilatkozhatok róla.Hasonlóan dícséret illeti a recepciót,az éttermi személyzetet,a\\\"szobaasszonyokat,műszaki dolgozókat.
Kérem adja át Munkatársainak a köszönetemet!
Gratulálok Önnek ahhoz,amit létrehozott!
További sikereket,hozzánk türelmet és jó egészséget kívánva;üdvözli:torma ev@

Freisinger Mária - 2010.03.03. 15:47

remélem jó lesz

Petres melinda - 2010.02.24. 11:25

Nagyon szép!

J. Marian - 2010.02.15. 11:29

Nagyon klasz 3 napot töltöttünk önöknél, a kiszolgálás kedves, figyelmes, a hely nagyon kellemes és tiszta. Jövőre Önökkel ugyan-ott!

szikszai andrea - 2009.10.06. 16:45

még nem jártam ott

Dobszay László - 2009.09.07. 12:41

Tisztelt igazgató úr/nő!

Szeretném levélben még egyszer megköszönni, hogy a szálloda ideális körülményeket teremtett az augusztus 23. és 29. közötti nemzetközi konferencia számára. A kollégák leveleikben egyöntetűen a legnagyobb dicsérettel emlékeztek meg a barátságos és kényelmes szállásról, de még inkább valamennyi munkatársuk segítőkészségéről. Magam is igen hálás vagyok ezért.
Kívánok a szállodának sikereket, a jelenlegi körülmények fenntartásához erőforrásokat (személyesen: nagyon kíváno azt is, hogy a szálloda kíméltessék meg minden \"fejlesztéstől\", ami családias jellegét csökkentené) személy szerint pedig minden munkatársuknak jó egészséget, békességet és munkakedvet.

Üdvözlettel:
Prof. Dobszay László

dr. Lőrincz Andor - 2009.09.04. 18:07

Köszönünk mindent. Augusztus 1-jén rendeztük Önöknél a kicsi, de eseménydús esküvőnket, s mit az esküvő előtt csak éreztünk, azt utána bizton állíthatom: a Walden remek választás! Kiváló, segítőkész, a vendég óhaját fürkésző kiszolgálás, kiváló italok, kiváló vacsora, remek szállás és mindehhez teljesen elfogadható ár. Önöknél augusztus 1-jén a lehetetlen is lehetséges volt! (lásd pl a zene megoldás, vagy a limbó:) A váltás miatt aggódtunk kicsit, de ha így folytatják, újra kell egy lakodalmat csinálnunk :)

Köszönettel,

dr. Lőrincz Andor és Lőrincz Szidónia

Timár Veronika - 2009.08.09. 17:24

Dobogókői nyaralásom egyik legkellemesebb élménye a Walden Hotel étterme volt. Szeretném megdicsérni az étterem hangulatos légkörét, a fantáziadús, ízletes és egészséges ételválasztékot és a rendkívül figyelmes és udvarias kiszolgálást. Egy urat a pincérek közül különösen is szeretnék megdicsérni, sajnos a nevét nem tudom, de talán eljut hozzá a visszajelzés és magára ismer: 2009. augusztus 5-én és 6-án este egy egyedülálló, "kissé bogaras" fiatal hölgy lazacot, illetve tűzdelt szarvascombot rendelt nála. Már ismerve a szóban forgó hölgy szokásait, külön kérés nélkül felszolgált egy kancsó vizet, minden ételt részletesen bemutatott, a lazac méreteit illetően külön egyeztetett a szakáccsal, és még azt is meg lehetett beszélni vele, melyik ételhez milyen bor illik.

Köszönöm ezt az üdítő élményt!
egy "Bourbon" hölgy :-)

Sarlós Lászlóné - 2009.07.30. 11:54

Nagyon finomakat ettünk, nagyon ízletes ételeket főznek. Örülök, hogy felfedeztem éttermüket.

Linkné Bőte Mária - 2009.07.26. 09:58

Első látásra megtetszett!

Teszt Béla - 2009.05.12. 22:01

Nagyon jó volt!

Online foglalás

Képek