A bio arckrémemet mindenhová magammal viszem

Ritkán szoktunk hotelben megszállni, hiszen általában ha megyünk kirándulni, akkor egynapos szokott lenni. Viszont amikor hosszabb útra megyünk, akkor sem maradhat otthon a kedvenc bio arckrémem. Nemrégiben találtam rá és azóta a bőröm szinte ragyog.

A Florence Bio termékei között találtam rá néhány hónappal ezelőtt. A leírása alapján nagyon ígéretesnek tűnt és úgy voltam vele, hogy egy próbát mindenképp megér. Azóta viszont már sehová nem mennék nélküle.

Sokáig keresgéltem bio arckrém után, de egyik sem hozta azt az eredményt, amit vártam tőle. Amikor rátaláltam a Florence Bio oldalára, akkor az ott olvasottak után döntöttem úgy, hogy teszek vele egy próbát.

bio arckrém

Én nagyon sokat adok mások véleményére, ha egy termékről vagy szolgáltatásról van szó, éppen ezért az a sok pozitívum, amit olvastam róluk, meggyőzött. És milyen jól tettem, hogy megrendeltem tőlük az első bio arckrém csomagomat. Azóta mindig hidratáltnak és nagyon egészségesnek érzem.

Két arckrém közül is lehet választani: anti-aging hidratáló arckrém és csiganyál arckrém. Az oldalon részletesen lehet olvasni arról, hogy mely esetekben melyik ajánlott. Mivel én még nem éreztem szükségesnek az angi-aging krémet, ezért a csiganyálasat választottam. Eleinte ódzkodtam tőle, hogy milyen lesz, de végül pozitívan csalódtam benne. Az állaga és az illata is kellemes, így ha ettől te is tartanál, nem kell.

Bio arckrém mellett kapható még az oldalon C-vitamin arcszérum, arctisztító tej és arctonik is.

Mint látható, az egész arcápolási rutint el lehet végezni Florence Bio termékekkel. Ha még nem találtad meg a számodra tökéletes és hatásos arcápolási termékeket, akkor a Florence Bio termékeit jó szívvel ajánlom mindenkinek. Ha nem lennél elégedett velük, akkor pedig a 30 napos pénzvisszafizetési garanciával is élhetsz. Nincs veszíteni valód, ha teszel velük egy próbát.

Ha megrendeled a termékeket, akkor már 2 munkanapon belül már meg is kapod. Amennyiben munkanapon 12 óra előtt adod le a rendelésed, akkor pedig már másnak ezekkel a termékekkel ápolhatod az arcodat.

Ha Te is szép arcbőrre vágysz, bátran próbáld ki a Florence Bio termékeit. Nem fogsz bennük csalódni!