A hotelből rendeltünk új cipőt a feleségemnek

Minden évben azt várjuk a legjobban a párommal, hogy elutazzunk pár napra pihenni, és wellnessezzünk egy nagyot.

Ilyenkor nem csak a jacuzziban és a szaunában tespedünk, hanem olyan dolgokra szakítunk időt, amikre máskor nem tudunk. Például cipőket rendelünk. Ezt nem csak hasra ütésre mondom, hanem ezzel töltöttünk egy napot a legutóbbi wellnessezés során.

Ez nem tervezett dolog volt, hanem spontán jött. A barátnőm egyik ismerőse küldött neki egy linket messengeren, amin csak ennyit láttunk: Női cipő webáruház | cipomarket.hu. Elmesélte, hogy innen rendelt magának cipőt néhány napja, és nagyon pozitív élményekkel gazdagodott. Nagyon széles kínálatból válogathatott, és nagyon jó áron voltak a legmárkásabb cipők is.

Mivel a páromnak is épp aktuális volt a cipővásárlás, már kattintott is a linkre.

Női cipő webáruház | cipomarket.hu. Ennyit láttam meg reggel Vivi telefonján, és még nem is sejtettem, hogy a mai napi programot a cipők fogják tervezni, de nagyon örülök, hogy így lett.

Sosem hallottam még erről a webshopról, de rengeteg cipő van fent ezen az oldalon. Nem csak női, hanem férfi cipők is, bár most elsősorban Vivinek néztünk néhány új darabot.

Mivel széles a választék, alig tudtunk választani, de azért sikerült. Három pár cipőt is kinézett magának Vivi, amiket kosárba helyezés után 10% kedvezménnyel kaptunk meg, mert feliratkoztunk a hírlevélre. Pár napig még a hotelben voltunk, így csomagpontra rendeltük őket, utalással fizettünk, ami könnyen ment.

Ez gyors volt!

Női cipő webáruház | cipomarket.hu. Reggel ez még csak egy mondat volt egy okostelefon kijelzőjén, estére azonban már egy igazi vásárlási élmény. Rengeteg cipő, nagyon jó áron. Megjegyeztük!