A hotelekben a kedvenceim az éttermek

Ha utazunk, általában hotelben szállunk meg. Azt szeretem a legjobban, amikor a hotel éttermében reggelizve vagy vacsorázva megjelennek a helyi ízek is az étlapon, főleg ha ez svédasztalos formában történik, amikor több mindenbe is bele tudok kóstolni, akkor nagyon boldog vagyok. Persze kimozdulni is szeretek, de egy jó hotel azért nagyban hozzájárul ahhoz, milyen komfortosan érzem magam az utazás alatt, és ennek a hotel étterme is szerves része. De honnan is jön a szenvedélyem az éttermek iránt?

Valószínű gyerekkorunkból hozzuk a testvéremmel – ő pedig napjainkban büszke étteremtulajdonos – ezért is tudom például, hogy az egyik legjobb, webshop formájában elérhető “lelőhelye” a profi konyhai eszközöknek nem más, mint a Hunnia-Kristály Kft. oldala, ahonnan a legkülönfélébb konyhai felszerelést vásárolhatjuk meg az otthonunk kényelméből. Már a kezdőoldal számos ajánlattal kecsegtet, köztük ott van a színes tányér felhozatal, ami a bolygókat hivatott megjeleníteni – milyen esztétikus és kreatív, nem igaz? Egy fine dining étteremben tudom őket a legjobban elképzelni, de egy bisztróban is simán. A színes tányérok mellett ott vannak a klasszikusnak mondható “menzás tányérok” – amik általában nagyon visszafogott designnal bírnak, fehér színűek -, és egy megint teljesen más világ, az egyszer használatos tányérok felhozatala is. A Hunnia-Kristály Kft.-nél garantált a minőség és a szakértelem, hiszen nagyon régóta, 1994-től kezdve foglalkoznak konyhai eszközök forgalmazásával. Szerintem mindenképpen érdemes vetni a kínálatukra egy pillantást, mert nem csak színes tányért, hanem megannyi izgalmas koncepciójú és magas minőségű eszközt tudunk náluk beszerezni.

Ha a gasztronómiai területén mozgó szakember vagy, akkor nem érdemes kihagynod ezt a lehetőséget – a fenti linken már bele is vetheted magad a felhozatalba!