A saját miniszállodám, ahol az egészség az első

Kiskorom óta ámulatba ejtenek a szállodák. Mindig izgatottan vártam a családi nyaralásokat, melyek során különböző hotelekben szálltunk meg. A sokcsillagos helyekben a szolgáltatások széles körét és a lenyűgöző fényűzést szerettem. Étterem, élmény fűrdő, hatalmas szobák és mindig készenlétben álló csapat a vendégek kiszolgálására. A kevesebb csillagos helyeknek az egyszerűsége és puritán hangulata fogott meg.

Sok időt töltöttem a különböző hotelek éttermi részén. Legjobban a svédasztalos szállodaéttermeket szerettem, mert az ételek végtelen kombinálási lehetősége felébresztette bennem a kreatív szellemet. A különböző finomságok mindig elcsábítottak, és bevallom sokszor rosszullétig tele ettem magam, nem éppen egészséges ételekkel.

A hotelek iránti rajongásom, és éttermi garázdálkodásaim hatására eldöntöttem, hogy ha felnőtt leszek, nyitok egy saját kis szállóhelyet, ahol a vendégek svédasztalról válogathatnak, de az asztalon csak egészséges alapanyagok lesznek. Mostanra a gyerekkori álom megvalósulni látszik. Összeszedtem a szükséges tőkét, megtaláltam a tökéletes ingatlant, és egy olyan webshopot is, ahol szinte bármilyen egészséges, természetes ételt és alapanyagot beszerezhetek.

BioCity.hu a neve az általam választott online boltnak, amely minden – egészséges konyhával rendelkező “szállodácska” nyitásához szükséges – igényem kielégíti. A vásárlók óriási választékból szemezgethetnek, a legkülönfélébb kategóriák böngészésével. A főoldalon legörgetve egyből találunk egy kategóriák nevű részt, ami lehetővé teszi, hogy könnyen megtaláljuk a számunkra ideális ételeket, alapanyagokat vagy kiegészítőket. Van például reform élelmiszer, és étrend-kiegészítő kategória is.

A reformételekre kattintva több mint 25 oldalnyi, a modern, egészséges étkezési szokásokhoz illeszkedő élelmiszer közül kereshetjük meg az igazit. Találunk itt süteményeket, mindenféle magot, vegán fehérjét és olyan különlegességeket, mint a medvehagymás hajdina pástétom. Lenyűgöző, milyen bőséges választékot nyújt vásárlói számára a Biocity webshop.

Nem csak a termékek változatosak, hanem a kiszerelések is. Pástétomból találunk 115 grammos és 160 grammos üveget is. A vegán növényi zsírok többsége 160 grammos kiszerelésben kapható. Aki pedig valamilyen laktató “egy tál ételre” vágyik az talál vegán tölött káposztát is, ami nagy, 480 grammos csomagban kapható.

A pástétomok többsége 700 és 1000 forintos ár között mozog, az előbb említett töltött káposzta – ami lencsével, hajdinával és lenmaggal van töltve – 1.145 forint. Ilyen jó minőségű, egészséges ételek esetén az az ár teljesen korrekt. A Biocity a baráti árazást tovább fokozza nagyszámú akcióival.

Egy külön menüpontban az összes akciós termék megtekinthető egy helyen. Mikor ezt a cikket írom, éppen 7 oldalnyi akciós ételt, vitamint, és rágcsálnivalót kínál az oldal. Jellemzően 10% és 20% az akció mértéke. Megéri tüzetesen megvizsgálni, mit kaphatunk olcsóbban az eredeti árnál, mert egy nagyobb mértékű vásárlás esetén ezreket spórolhatunk az akciók ügyes kihasználásával.

Furfangos marketingfogás a BioCity.hu részéről, hogy a bal alsó sarokban apró felugró ablakkal jelzik, ha éppen eladtak valamilyen terméket. Mikor legutóbb eltöltöttem 10 percet az oldalon, legalább tizenötször megjelent ez a kis pop up. A nagy forgalom jól mutatja, hogy egy megbízható, sokak által kedvelt webshopról van szó. Attól nem kell megijedni, hogy kifogy a készlet, mert logisztikailag a Biocity nagyon felkészült. Nem volt még olyan, hogy egy termék, amivel szemezgettem ne lett volna raktáron.

Az egyes termékekre kattintva nem csak részletes leírást kapunk az összetevőkről, és felhasználási területekről, hanem egy jó minőségű, nagyítható képen részleteibe menően megvizsgálhatjuk magát a terméket, vagy legalábbis a csomagolását. Ez kicsit olyan hatást kelt, mintha a boltban levennénk a polcról és megforgatnánk a kezünkben. Nekem személy szerint ez nagyon fontos, mert akkor tudom valamiről igazán eldönteni, hogy kell-e, ha látom, nem elég csak a leírás.

A BioCity.hu egy olyan webshop, ami minden természetes, és egészséges életmódot folytató felhasználó igényeit kielégíti. Lehet szó étkezésről, vagy testápolásról, biztos vagyok benne, hogy megtalálod a neked szükséges fogyasztási cikket. Az pedig már csak hab a tortán, hogy egy bizonyos, 10.000 Ft körüli ár felett ingyenes kiszolgálást vállalnak. Én biztosan innen fogom rendelni az ételeket a szállóhelyemhez!