A táskás szem eltüntetése volt most a téma a recepción

táskás szem eltüntetése olyan téma, ami szerintem a legtöbb nőt foglalkoztatja. A táskás szem olyasmi, amivel muszáj együtt élnünk, amire talán nincsen ellenszer, nehezen lehet megelőzni, és inkább a megszüntetésére összpontosítunk, amikor mát megtörtént a baj.

A táskás szem leggyakoribb oka az öregedés. Ilyenkor a bőr már nem olyan fiatal, nem olyan ruganyos, és sajnos, sokkal nehezebben tartja meg a formáját. Gyakran vizenyőssé válhat, lógni kezd. Sokan nem is tudják elviselni ezt az egyébként természetes állapotot, ami érthető, mert esztétikailag nem a legszebb. Sokan döntenek úgy, hogy a lehető leggyorsabban meg akarnak szabadulni a táskás szemektől és kés alá fekszenek a cél érdekében, plasztika sebészhez mennek, hogy műtéti úton töltessék fel a szemüket vagy varrassák fel ráncaikat.

Rengeteg házi praktika van azoknak, akik nem szeretnének műtétet, igaz, ezeknek nagy része nem hoz valódi megoldás, vagy nagyon sokára jelentkezik az eredmény.

A hotelban a fültanúja voltam egy igen érdekes beszélgetésnek, pont a táskás szem eltüntetése volt a téma.

Két idősebb hölgy osztotta meg egymással a tippjeiket, az egyikük talált egy olyan krémet, ami már egy használat után látványos javulást hoz. Ez a krém az instantense egyik készítménye. Már én is hallottam róla egy barátnőmtől, de nem vettem komolyan, amiket mondott róla, mert hajlamos a túlzásra, ha valami bevált neki.

A két hölgy éppen azt beszélte, hogy az instantense ezen kréme mennyire hatékony. Mert tényleg csak fel kell kenni, és pár perccel később látványos a javulás. Igaz, ez a drasztikus, látványos hatás csak 6-8 órán át marad meg, de egyébként a mindennapos használat segít abban, hogy hosszabb távon sokat javuljon a táskás szemek állapota.

De elegendő minden reggel felvinni belőle a szem környékére és összébb húzza a ráncokat, feszesíti a bőrt, és a mindennapos használatnak köszönhetően napról napra jobban is néz ki a kezelt felület, annak ellenére, hogy a nagy változás csak pár órán át tart.

Sokaknak jelenthet megoldást ez a krém, hiszen sokkal olcsóbb, mint a plasztikai műtétek, de ugyanolyan hatást lehet vele elérni.

Nem is olyan drága a krém, meg lehet rendelni az instantense.hu oldalról, és ha nem vagyunk vele elégedettek, akkor vissza is lehet küldeni.

Én még nem vagyok olyan kora, hogy a táskás szemekkel, a szemráncokkal kellene foglalkozom, de utánanéztem a krémnek és a karikás szemekre is lehet alkalmazni, segít a sötét karikák eltüntetésében is. Ezekkel nekem is van gondom, szerintem eleget alszom, de a karikák így is minden reggel megjelennek.

Már láttam pár jó ötletet az interneten, ki is próbáltam őket, de egyik sem tüntette el karikáimat. Rendeltem én is ebből a csoda krémből, mert a vélemények alapján nagyon sok mindenkinek bevált, és ha ennyi ember szerint jó, akkor nem biztos, hogy túlzott az a barátnőm, aki már ajánlotta nekem a krémet.

Na meg a hotelban is hallottam már róla, elég ismert termék. Segít, hogy plasztikai beavatkozások nélkül is eltűnjenek a kellemetlen, csúnya karikák és fiatalabbnak, ruganyosabbnak tűnik tőle a bőr.

Nem csak a táskás szem eltüntetése az, amiben jó, a szemráncokra és karikákra is lehet használni. A bőrfiatalító hatása pedig egészen elképesztő. Nagyon várom, hogy megérkezzen és én is kipróbálhassam a krémet, amit mindenki dicsér.