Alig várom, hogy újra a kedvenc hotelemben legyek

Végre itt a nyár, azaz a kedvenc évszakom! Nem bírom ki, hogy ne dicsekedjek el vele, hogy hamarosan elutazunk, mégpedig részben azért is, hogy megünnepeljük az előléptetésemet, amiért annyit dolgoztam! Mindezt pedig hol máshol tennénk meg, mint a kedvenc olasz hotelemben, ahol már visszajáró vendégek vagyunk? A fekvése tökéletes ahhoz, hogy a nyüzsgő főutca és a tenger sem legyen messze, sőt, a hatalmas tetőteraszról mindkettőt lehet látni! De semmi túlzott luxus: ez egy tipikus nyaralóövezet, buja növényzettel, eszméletlen finom illatokkal, lenyűgöző vízi élővilággal, szóval ne egy ilyen sokcsillagos hotelt képzeljetek el. Egyszerű, de nagyszerű, az ott dolgozók nagyon kedvesek, és a hotelen belül medence gondoskodik a napágyak mellett a pihenésről. Persze én biztos nem fogok medencézni, ha ott a tengerpart is, de azért jó tudni, hogy van ilyen opció. Jajj, annyira izgatott vagyok, már alig várom!

Közben a párom keresztapa lesz, szóval amiatt is nagyon izgatottak vagyunk. Az egyik legnagyobb kihívás neki az, hogy gyorstalpalóval kiművelve magát a hasznos és egyben cuki gyerekholmikat illetően – ezért amikor a XIII. kerületi Imagine Baby webshopját ajánlottam erre a célra többek között, nagyon megörült neki. A legendás rágómaki híre azonban már korábban eljutott hozzám, mert követem a legújabb design-okat a babatermékeknél is, így evidens volt, hogy első körben a rágómakit fogom neki bemutatni. Nos, amellett, hogy ódákat zengtem neki róla, tüzetesen átolvasott számos cikket, blogbejegyzést az oldalon belül, majd úgy döntött, az ajándék boxot rendeli meg végül, mindezt pedig megspékeli egy ajándékutalvánnyal – milyen jó, hogy utóbbi is elérhető az oldalon! Ezek a rágómakik egyébként fenomenálisak, és annyira jól néznek ki, hogy és simán díszként is el tudom őket képzelni egy bohókás otthonban – kialakításuk pedig a fogzás könnyítését hivatott elősegíteni, pontosan arra lett kitalálva és megtervezve.

A Gy. I. K. felületen választ kaphatunk az oldalon belül például a fizetéssel és a szállítással kapcsolatos kérdésekre. Én leggyakrabban a leggyorsabb megoldást keresem, így a rendelés leadásakor a bankkártyás fizetés mellett döntöttünk (mindez Barion rendszeren keresztül történik), de lehetőség van utánvétes fizetésre (itt párszáz forintnyi pluszköltséggel kell számolni), illetve utalásos fizetésre is (erre a rendelés leadása utáni három napban van lehetőség). A szállítási módok a következők: GLS futárszolgálat segítségével házhoz tudják szállítani a rendelést, vagy éppen GLS csomagautomatába is kérhetőek a termékek, vagy Foxpost automatába. Szerintem mindegyik módszer egyszerű és gyors, az a döntő, van-e hozzánk közel automata, vagy biztosan meg tudunk-e adni olyan címet, ahol a nap nagy részében tartózkodunk.

Ha te is vásárlásra adnád a fejet, mégpedig a babaholmik terén, akkor talán hasznos lehet neked a néhány infó, amit megosztottam az Imagine Baby-vel kapcsolatban. Nem csak a makis termékeiket, hanem az összes többit is nagyon tudjuk ajánlani!