Amikor a legjobb barátnőd férjhez megy

A barátnőimmel imádjuk a Balatont, már tinédzser korunk óta oda járunk, kezdetben a nyári bulik miatt, ahol kitombolhattuk magunkat, most így a húszas éveink végére már úgy gondoljuk és megértünk arra, hogy hódoljuk a táj szépségének és a balatoni gasztronómiának.
Több éve ugyan abba a remek szállodába járunk vissza, nagyon meg vagyunk elégedve a színvonalával és a személyzettel is. Ezért nem is keresünk a szezon elején sohasem mást, rögvest ide foglalunk. Nem történt ez most sem másképpen, amikor a barátnőm számára- akit már középiskolás korom óta ismerek, mivel az osztálytársam lett- szóval az ő számára kezdtük meg szervezni a lánybúcsúját.

lánybúcsú

Ez a hotel kiválóan alkalmas pihenésre is kikapcsolódásra, de mi szerettünk volna egy extra estét is beiktatni, hogy ha már búcsúztatjuk a barátnőm leányságát. Egy lánybúcsú megszervezése nem könnyű feladat, még jó, hogy voltunk rá páran, mindenki másért volt felelős, így a feladatok és a felelősség is megoszlott, mindenki kivette a részét a szervezésből, és hogy ez a pár nap nagyon jól sikerüljön.

A lánybúcsú extra részének megszervezése rám hárult, első körben nem tudtam, hogy mivel is lephetném meg a barátnőmet, aztán ahogy kutakodtam és jobban feltérképeztem a Balaton adta lehetőségeket, rátaláltam a legjobbra, ami csak azon a térségen létezik. Biztos voltam benne, hogy nem egy szimpla bulit szeretnék összehozni a barátnőm részére, eme csodás napon, hanem valami nagyon emlékezetessel szerettem volna készülni számára, ami véleményem szerint meg is történt. Még magam sem hittem, hogy pár kattintás után az interneten megtalálom azt a céget, aki örök érvényű, feledhetetlen élménnyel ajándékozza meg a barátnőmet és minket is az esküvőjük előtt, de ennek a cégnek sikerült.

A lánybúcsú egyik extra helyszíne egy hajó lett. Magam sem gondoltam volna még akkor, hogy ez mekkora élménnyel fog járni, de így lett. Előzetes szervezést követően minden nagyon flottul ment. A lánybúcsú szervezésekor nagyon alaposan feltérképeztem a cég honlapján, szerencsém volt, mivel kiváló oldallal rendelkezik, nagyon részletesen leírva, hogy hogyan is zajlik maga a hajó bérlése. Megijedtem, hogy ezt most jól kitaláltam, hogy emlékezetes hajózásra viszem a lányokat, csak éppen ki fogja vezetni azt a hajót, arra nem gondoltam, de amint tovább olvastam a cég honlapján megnyugodtam, mivel ott leírják, hogy ha valaki kezdő hajóvezető, illetve nincs jogosítványa hajók vezetésére biztosítani tudnak kapitányt a bérelt hajókhoz. Ez tökéletesen megfelelt a mi elvárásainknak. Egyébiránt a honlap csodás, nagyon könnyedén kiigazodtam rajta, már az első körben is, hogy kapitány megléte mennyire indokolt, hogy ha a lánybúcsút a hajón szeretnénk megtartani, ezt is körülbelül egy perc alatt megtaláltam, úgyhogy mindenki könnyű szerrel tudja kezelni az oldalt. Az oldal jobb oldalán található az árajánlat kérő és érdeklődő űrlap, melyet kitöltve pontos információkat kaphatunk. Ezt tettem én is, tudtam, hogy a szezon közepén fogunk érkezni a lányokkal, ezért már jó előre le szerettem volna foglalni az időpontot és a megfelelő méretű hajót. Nagyon jó, hogy ilyen könnyűszerrel tudtam foglalni, és ezáltal nem is volt nehéz feladat különlegességgel készülni a lánybúcsúra. Igazi élmény volt ez, hogy kihajóztunk és az estét is hajón tölthettük, ott aludhattunk a csillagos, tiszta ég alatt. Fantasztikus élmény volt ez mindenki számára.