Amikor majdnem rémálommá válik a fél éve tervezett nyaralás…

Már jó előre, fél éve lefoglaltuk a szállásunkat a nyaraláshoz. Egy csodaszép hotelre találtunk eléggé jutányos áron és egy teljes hétre. Már a szabikat is kivettük, hogy mindent le tudjunk fixálni.

Őszintén meg kell, hogy mondjam ez tartotta bennünk a lelket a mindennapokban. És az is izgatottsággal töltött el bennünket, hogy ez volt az első nyaralásunk a kislányunkkal. Mi úgy gondoltuk, hogy megvárjuk, amíg betölti a 4. életévét és utána kényelmesebben tudunk majd utazni. 

Hetekkel előtte már lélekben a strandon pancsoltunk és homokvárakat építettünk és el sem tudtuk képzelni a legrosszabbat, ami történhetett.

Ugyanis ahogy odaértünk a hotelbe és elfoglaltuk a szobánkat eleredt az eső és egész héten nem állt el.

A kezdeti elkeseredettségemen hamar túl kellett tennem magam, mert egy 4 évest akármilyen idő is van le kell kötni.

Szerencsére valami égi sugallatnak köszönhetően utolsó pillanatban bedobtam a táskánkba az iskola előkészítő feladatlapokat tartalmazó könyvet, amit nemrég rendeltem a Szilvi Logopédia oldalról.

Eddig nem foglalkoztunk vele, de egyik pillanatról a másikra a kislányom kedvencévé vált. Nem csak engem, hanem őt is elvarázsolta a barátságos figurák sokasága, ami a könyvben található. És ezek mellett még a feladatok is szuperek voltak, mert lekötötték. Én persze azt az oldalát is nagyra értékeltem, hogy mennyiben segítik az iskola előkészítő feladatlapok a kislányomat a fejlődésben, mivel szuper készség- és képességfejlesztők.

Ezek létrejövetele pedig Szabó Szilvia nélkül nem történhetett volna meg. Olyan érzékkel írta meg ezeket a könyveket, hogy könnyedén lekötik a gyerekeket és észre sem veszik, hogy játszva tanulnak. Ezáltal pedig felkészülnek az iskola által nyújtott kihívásokra is.

A weboldalon egyébként számos könyv közül lehet válogatni, nem csak egy kiadvánnyal rendelkezik.

Mindegyik könyv különféle korosztályra – némi átfedéssel –  és készségekre fókuszál, így könnyedén meg lehet találni a számunkra és gyermekünknek megfelelőt.

A könyvek áraitól sem fogunk leesni a székről. Véleményem szerint teljesen kedvezően juthatunk hozzájuk. És még könyvcsomagokat is tudunk rendelni, amiben egyszerre több kiadványt kapunk kézhez jutányosabb áron.

Csak meg kell rendelni a kiválasztott termékeket a megrendelési oldalon és kiválasztani a számunkra kedvező szállítási opciót. Pár napon belül pedig át is vehetjük a készségfejlesztő pakkunkat.

Akiben pedig kérdések merülnének fel, hogyan is fogjon ehhez az egésznek neki, az minden információt megtalál az oldalon.

Ugyanis erre is gondoltak a Szilvia Logopédia weblap szerkesztői. Kiváló tanácsokat kaphatunk arra vonatkozóan, hogyan érdemes nekikezdeni. Ezáltal biztosan nem vesszük majd el gyermekünk kedvét sem a tanulástól.

A felületen, ha az iránytű fülre kattintunk akkor még tovább bővíthetjük ezen a téren a tudásunkat, megismerkedhetünk szakszavakkal is, de itt sem maradnak el a gyakorlati tanácsok.

Ha ezek után is olvasásra vágynánk akkor még a blogon is találunk cikkeket! 

Minden tudás jól jöhet, ha gyermekünkről van szó.

Amennyiben pedig nincs időnk az olvasgatásra, úgy videókat is elérhetünk a Szilvia Logopédia oldalon keresztül. Ezeket ingyenesen tudjuk megtekinteni.

Nézelődjünk az oldalon bátran, mivel biztosan megtaláljuk a keresett könyvet. A leírások ebben is segítenek, de a mintaoldalak is megtekinthetőek, amik által már egy kis betekintést nyerünk a könyvekből.

Biztosan nem csalódunk a kiadványokban és hatalmas segítségünkre lesznek az iskola előkészítő feladatlapok.

Nekünk még az egyhetes nyaralásunkat is megmentette. Mégsem vált rémálommá.