Bolyhos szőnyeg vásárlás hotel ajánlásával?

Egy nagyon érdekes dolog történt velem a hétvégén. Párommal elmentünk egy kis vidéki hotelba, ahol a kikapcsolódás volt a fő cél, de valójában nem csak kikapcsolódtunk végül, hanem még egy webshopos rendelést is elintéztem. Mindez pedig a hotelnek köszönhetően.

Elképzelhetetlen? Nem az!

A hotel szobába belépve azonnal szemet szúrt nekem a szoba közepén elhelyezett szőnyeg, amiről már messziről lehetett látni, hogy hihetetlenül puha, bolyhos szőnyeg lehet, így azonnal rákérdeztem a hotelban, hogy honnan lehet beszerezni, milyen titkos helyen találták meg ezt a típusú szőnyeget, mert már nagyon régóta szerettem volna én is ilyet magamnak. Kiderült, hogy nincs semmilyen trükk, csak nem ismertem a https://www.diszkontdepo.com webáruházat, ahol számtalan remek dolog beszerezhető. Maga a hotel sem tett másként, egyszerűen a webáruházba felmentek, és szépen házhoz szállítással megrendelték maguknak az adott szoba színeihez leginkább passzoló szőnyegeket. Ahogy kimondták a https://www.diszkontdepo.com oldalnak a címét már rögtön pötyögtem is be telefonon és a webáruház keresőjébe már azonnal be is írtam a bolyhos szőnyeg kifejezést, hogy meglássam, hogy milyen árazásról van szó, és pontosan milyen színű szőnyegeket lehet találni, mert nekem minden álmom volt egy csokibarna verzió. Amikor a keresőbe beírtam a bolyhos szőnyeg kifejezést, már azonnal megjelent a keresési eredmény, ahol három különböző színben pompázott ez a nagyon szuper szőnyeg. Lehet kapni krémszínű, szürke, és nem fogjátok elhinni, de csokibarna színben is, ráadásul roppant kedvező áron lehet hozzájutni, így gondolhatjátok, hogy én abban a pillanatban, ahogy ott álltam, már rögtön rá is mentem a kosár gombra, nem tudtam otthagyni ezt a terméket. Ekkor a hotel tulajdonosa mondta, hogy ne kapkodjam el a rendelésemet, mert érdemes szétnézni az oldalon, olyan sok szuper és rendkívül hasznos terméket lehet találni.

Nyilván nem kell ezt kétszer mondani. Nagyon szívesen végigböngésztem az egész webáruházat. És ekkor láttam, hogy nemcsak ilyen lakberendezési tárgyakat értékesítenek itt a https://www.diszkontdepo.com oldalán, hanem akár barkácsolással és kerti munkával kapcsolatos eszközöket, gépeket is be lehet szerezni, de a gyerekeknek játékokat is lehet találni, és még nagyon-nagyon sokfajta baba-mama dolog megtalálható. A babamérlegtől az apróbb tárgyakig, mint például egy babakanál, akár egy szökőkútig is, amivel a gyerekek is tudnak játszani. Ilyet még nem is láttam máshol, nagyon mókás szórakozásnak tűnik a képek alapján, biztos, hogy amikor lesz gyerekem, akkor fogok neki venni ilyet a kertbe. De ahogy mondtam egyéb barkács és kerti dolgok is megtalálhatók, például szembe jött velem egy benzines láncfűrész posztjuk is, valamint vannak szépségápolási termékek is, illetve még műszaki cikkeket is lehet kapni. Amire rögtön felcsillant páromnak a szeme és mondta, hogy nézzük meg gyorsan, hogy HDMI kábel kapható-e, mert már amúgy is be akart menni egy műszaki áruházba, de így nincs szükség arra, hogy külön csak ezért a kis 2000 forintos termékért bemenjen valahová, és elmenjen az idő az utazással, hiszen erről az oldalról most én így is úgy is rendelek. Mivel már több terméket is összeszedtünk az oldalon, elértük azt az értékhatárt, ami felett már ingyenes a szállítás. Így végül a szállítási díjat nem is kell megfizetnünk, ez aztán még inkább felpörgetett. Nem gondoltam volna, hogy egy hotelben fogok ilyen szuper tipphez jutni, de nagyon örülök neki. Mire véget ért a kis mini kikapcsolódásunk, a futár is megérkezett a megrendelt termékekkel, amik egytől egyig igazán szuperek. Biztos, hogy sejtitek, hogy nekem melyik a kedvenc termékem az összes közül…