Budán nyaraltunk, szerencsére nem kellett nélkülözni ott a mobilt…

Szégyen, nem szégyen, mi fiatal felnőtt korunkra jutottunk el oda, hogy gondoltuk, eltöltünk már egy egész hetet a magyar fővárosban. Eddig csak párszor voltunk, futólag, a fontosabb helyeken, de szerettünk volna egy hosszabb nyaralást. A hotel is jó volt végülis, amit választottunk, sőt, először nagyon elégedettek voltunk vele! Történt azonban egy kisebb baleset…

Mi a teendő, ha a szálloda egyik konnektora tönkre vágja a telefon akksiját? Már gépeltem is volna be az ott kapott kölcsönlaptopon a keresőbe, hogy mobiltelefon szerviz budapest, de a recepción rögtön ajánlották az lcdfix.hu weboldalt. Amint mondtam a problémámat a szállodában, egyrészt kicsit megijedtek, hogy ez az ő saruk, másrészt nagyon meggyőződésesen mondták, hogy az LCD FIX-nél aztán seperc alatt akksit cserélnek a telefonban. Úgyhogy ne aggódjak, “legyek szíves”.

És amúgy tényleg… Igazuk volt. Amint a nevük is mutatja (LcdFix), legnagyobb tudományuk a kijelző javítás és csere, sokféle népszerű márka okostelefonjain, de még tabletjein is, de értenek minden egyébhez még. A számlát pedig kifizette a hotel, bár ez a történet szempontjából nem fontos.

Ezt a történetet ugyanis most inkább azért osztom meg, hogy tudjátok, van egy ennyire király szerviz a fővárosban. Ha mégis rákerestek, hogy ” mobiltelefon szerviz budapest “, láthatjátok, hogy nagy a konkurencia, de azért árulkodó, hogy ilyen erős mezőnyben is ki tud emelkedni az LCD FIX. Tényleg így reklámozzák magukat: bejelentkezés nem szükséges, azonnali javítás, márkafüggetlen szerviz. Szóval minden, ami jó, és kivételes. Nekem amúgy is ezek a legfontosabbak, ha elromlik valami – rögtön legyen javítva -, mert a telefonomban kis túlzással benne van a fél életem. Ha amúgy Pesten (vagy Budán, ahol a hotelünk volt) élnék, jönnék ide többet, nem kéne küldözgetnem futárral az eszközt valamelyik városi szervizbe a közelben, bár az LCD FIX aztán tényleg olyan, de olyan gyors, hogy megéri ide felutazni is ezért! Simán! A legjobb mobiltelefon szerviz, budapesti székhellyel – elfogult lettem, ez van. De tényleg nagyon hálás vagyok nekik.

Apple, Samsung, Xiaomi és más is – ezekből vannak nekem is ilyen-olyan eszközeim. Megtaláltam náluk a listán ráadásul a Galaxy Watch termékeket, meg a Macbook szekciót, szóval tényleg sokszor támaszkodnék rájuk, ha közelebb lennének. De még mindig komoly megfontolás tárgya, hogy így is lehorgonyozzak náluk, hiába lakom messze, valóban.

Ilyenek vannak még kiemelve az főoldalon (ha valaki nem márka szerint szeretne eligazodni náluk, hanem szolgálatatás alapján indulva): Akkumulátor csere, kijelző csere és olyan is van, hogy “Felvásárlás”. Ezt is olvassátok el, mert érdekes! Ha az árakról előzetesen tájékozódnátok, íme itt egy nekem tetsző aldolal, ami összefoglal mindent: https://lcdfix.hu/collections/all. Például a pontos, helyi elérhetőségüket is, szóval másoljátok a böngésző címsorába ezt. De fentebb be is dobtam egy linket, szóval most tényleg lelkes vagyok. Ahogy nekem javasolták őket egyből, én is ezt teszem mások irányába, mert nagyon jó érzés ilyen hamar visszakapni egy ilyen fontos eszközt! Nekem a nyaralásomat mentették meg, mert szerintem tuti otthagyom a hotelt, ha nélkülöznöm kell az okostelót. Anélkül egyszerűen nem is lehet élni, szóval tényleg jó, hogy valakik gondoltak erre! És rögtön megmentik, ha valami gyakori hiba, vagy baleset éri. De hívjátok fel őket, ha nem az említettek valamelyikében érdeklődnétek, hogy amúgy azt a konkrét dolgot meg tudják-e csinálni, ugyanis ez nem minden az opcionális munkák sorát illetően, amiről írtam, tényleg. Sőt, talán ők sem tudnak minden aprólékosságra kitérni. Budapest, te csodás! Ilyen komoly szervizek vannak itt a fővárosban…