Egy hotelben beszéltük meg, hogy honnan rendelünk acéllemezt

Végre elérkeztünk a nagy naphoz! Nem, nem esküvő, nem is gyerek fog születni. A cégünk, amit két barátommal alapítottunk pár éve, kinőtte magát, és új, nagyobb műhely építését igényelte. Álmunkban sem gondoltuk volna, hogy ilyen korán idejut a cég, és lehet fejleszteni, de nagyon örültünk neki.

A tervek összerakásához egy hotelbe utaztunk, ahol a család pihent, mi pedig hárman egyeztettünk, és felkerestük a vállalatokat, ahonnan beszereznénk az alapanyagokat, és akikkel együttműködnénk az építkezésben. A fejlesztéshez, építéshez többek között c45 acél is kellett.

Az az egy volt a biztos, hogy ezt az Acélpartnertől szerezzük be. Ez egy cég, az Acélpartner Kft, ami 1999 óta van jelen az emberek életében, ugyanis akkor alapult a X. kerületben, Budapesten. Acéllemezek megmunkálásával és kereskedelmével foglalkozik, bár ez a nevéből egész könnyen kikövetkeztethető.

Hogy mivel foglalkoznak? CNC vezérlésű láng-és plazmavágással, hegesztési gyök előkészítésével, felülettisztítással, acélszerkezetek gyártásával, lemezlakatos munkák végzésével, CNC gépi forgácsolással, és melegen hengerelt durvalemez értékesítéssel. Nekünk most ugyebár ez kellett, és c45 acél minőségben. Ezt könnyen meg is találtuk ezen az oldalon.

A munka pontos tervezését a technológus munkatársakra bíztuk, akik egyébként szívesen segítenek abban is, hogy milyen minőségre, milyen anyagra és kezelési technikára van szükségünk. Biztosak voltunk, hogy ezzel a céggel nagyon gyorsan haladunk majd, mert igazán rövid, 2-3 hetes határidőket is vállalnak.  Ezt azért tehetik meg, mert mindig 2000 tonna fölött tartják a készleteiket, így mindent gyorsan tudnak teljesíteni.

Miután megtaláltuk a c45 acélt, ami nekünk kellett, egyeztettünk a cég munkatársaival a feltüntetett telefonszámon, és meg is kezdődhetett a munka, amit az Acélpartner Kft. nagyon nagyban megkönnyített. Így az üzemünk gazdaságosan és gyorsan, pörgősen készülhetett el, a legjobb alapanyagokból, amiket a cég extrém gyorsan adott a kezünkbe. Bármilyen acéllemezre is lesz a jövőben szükségünk, továbbra sem lesz kérdés, hogy honnan rendeljük meg, ahogyan most sem volt az.