Elromlott a kávéfőzőnk a hotelban, de hamar szereztünk egy jót

Amikor belépek a hotelbe reggel, mikor kezdünk, az első utam mindig a kávéfőzőhöz vezet. Szerintem a legtöbben ezzel így vannak. Otthon is kávét iszom, de a munkában is elfogyasztok még egy-két csésze kávét, mire letelik a munkaidő.

De 2 hete mikor reggel bementem a céghez, azzal szembesültem, hogy a kávéfőző nem működik. Igaz, egy elég régi darabról van szó, ami már hosszú ideje igen jó szolgálatot tesz nekünk.

Azonnal felkerestünk egy szerelőt, aki sajnos kimondta a halálos ítéletet, a kávéfőzőn már nem lehetett segíteni.

A következő nagy kérdés az volt, hogy honnan szerezzünk egy hasonlóan jó kávéfőzőt, lehetőleg garanciálisan. Akkor jutott eszébe az egyik kollégámnak, hogy a https://www.50szazalek.com/ oldalon látott most akciós kávéfőzőket, onnan megérné rendelni.

Én is hallottam már az https://www.50szazalek.com/ oldalról, már több ismerősöm is mondta, hogy sokat rendelnek onnan, de én még sosem vettem rá magamat. Mindig félek az ismeretlentől, pedig igazán megbízhatók, garanciálisak a termékeik, és legtöbbször postai úton is el lehet küldeni a szervizbe a terméket, így nem is kell személyesen elvinni javítani. Mert hát a garancia elég fontos tényező egy jobb kávéfőzőnél, a legjobb darabok is tönkre mennek néha, főleg a munkahelyen, ahol naponta akár 40 csésze kávé is elfogy.

A kollégám ajánlása miatt úgy döntöttem, hogy az új, céges kávéfőzőt innen fogjuk megrendelni. Igaza is volt a kollégámnak, a https://www.50szazalek.com/ kínálatában sikerült is kávéfőzőt vásárolnunk, elég jutányos áron.

Az egész oldalnak az a lényege egyébként, hogy jóval az általános vételi ár alatt kínálja a termékeit. Pedig ezek a termékek ugyanolyan jók, mint mondjuk a márkaboltokban, mégis itt sokkal olcsóbban hozzá lehet jutni. Nagyon sok kedvezmény van, amiről hírlevélben is tudnak értesíteni.

Egyes termékekre most például 35% kedvezmény van, így nagyon megéri innen vásárolni.

Megrendeltük a kávéfőzőt, ami nagyon hamar meg is érkezett. A rendeléssel minden rendben volt, a fizetés után azonnal megkaptuk a megerősítő e-mailt és az ígért határidőre meg is érkezett a kávéfőző, szóval nem kellett sokáig kávé nélkül indulnia a reggelnek.

Van az oldalon egy “Őrült napok” menü pont, ahol mind az aktuális legnagyobb kedvezményeket lehet látni. Itt mindennek nagyon jó ára van, ezért ezt mindig megéri megnézni. Itt igazán jó ajánlatokat lehet találni.

Tetszik egyébként, hogy az oldalon szinte mindent lehet kapni, nagyon sok mindent árulnak. Eddig nem rendeltem innen, de a kávéfőzővel is minden rendben volt, szóval már egy pár dolgot a kosaramba pakoltam, hogy majd legközelebb meg fogom rendelni őket, csak még át szeretném nézni még egyszer az oldalt, hogy ne maradjon ki semmi, ami otthonra kellene.