Elromlott gépeinket szerencsére mindig gyorsan tudjuk pótolni

Amikor az ember egy üzletet visz, akkor nincs olyan időszak, hogy ne történne valami, vagy új embereket kell toborozni, vagy felújítani kell valamit. És persze ami még megtörténhet, hogy valamelyik berendezés tönkremegy. Szerencsére ez nem túlságosan jellemző nálunk, mert nagyon jó helyről szerezzük be a gépeinket, de ha még is megesik, nem szoktam aggódni, pont azért, mert az új forgalmazónk, a Dealer – Gastro & Ice Dealer mindig a lehető legjobb minőségű készülékeket biztosítja számunkra.

Most egy apróságnak tűnő dolog, a csésze melegen tartó készülékünk fáradt el, ami nem túl meglepő, hiszen már hosszas évek óta hű társunk a kávék és a meleg innivalók kiszolgálása során. Nem volt számomra kérdés, hogy kihez kell fordulnunk. Most már néhány éve a Dealer – Gastro & Ice Dealer vesszük meg a hotel éttermébe szükséges gépeket. A náluk forgalmazott termékekkel eddig még soha nem volt semmilyen problémánk, és mindent meg is találtunk eddig, amire szükségünk volt, így bíztam abban, hogy a csészék melegen tartásával sem lesz sokáig problémánk.

Tudtam, hogy mit keresek, ezért egyszerűen csak felmentem a Dealer – Gastro & Ice Dealer oldalára, és a keresőbe beírtam azt, hogy csésze melegentartó. Széles mosollyal vettem tudomásul, hogy elérhető náluk ilyen termék is, ahogy leütöttem az entert már meg is jelent az a melegentartó eszköz.

A cégről érdemes tudni azt, hogy új és használt termékek is egyaránt kapható náluk, és még a használt termékekre is biztosítanak garancia időszakot, amit nem sok helyről lehet elmondani.

Nekünk nagyon nagy szerencsénk volt abban is, hogy a melegen tartó raktárról elérhető, de ha nem lenne raktárról elérhető, akkor is rövid időn be szokták szerezni a gépeket. Viszont most nagyon fontos volt, hogy a következő hétvégére már megoldódjon a problémánk, így nagyon jól jött, hogy még néhány napot sem kellett várni arra, hogy megkaphassuk a terméket. Amikor megláttam a kínálatban a csésze melegentartót, egyből fel is hívtam őket, és le is adtam telefonon keresztül a rendelést. Aznap már nekünk nem fért volna bele, így másnap mentünk el a csésze melegentartó berendezésért, ami már hetek óta az elvárásoknak megfelelően kiszolgál minket. Az üzlet Tapolcán található, de akár házhoz szállítást is meg tudják oldani. Rugalmas, segítőkész és igazán szakmai a kiszolgálás náluk.

Hálás vagyok azért, hogy amikor meg kell válnunk valamelyik ezeréves gépünktől, van egy olyan hely, ahol mindig találok helyette egy új vagy használt gépet, amit hosszú évekig tudunk használni a hotel éttermében. Nagyon fontosnak tartom, hogy minden forgalmazóm és beszállítóm a legjobb minőségű termékeket tudja biztosítani számomra, hiszen csak így lehetek biztos abban, hogy a hotel is a legjobb szolgáltatást tudja biztosítani a vendégeknek.