Gázos partikellékek

Széles repertoár

A hotel rendezvényekért felelős munkatársaként sokszor a legkülönfélébb elvárásokhoz, igényekhez kell tudnom igazodni. Konferenciák, borkóstolók, céges csapatépítők, szilveszteri bulik, koncertek, születésnapok heti rendszerességgel fordulnak elő a repertoárunkban. Nem mindegy az sem, hogy a megrendelők milyen pénztárcával érkeznek, mekkora az eseményre fordítható keret, amivel gazdálkodhatunk.

Mire vágyik egy kiskamasz?

Legutóbb egy nyolc kiskamaszból álló lánytársaság egyik tagjának a 12. születésnapi partiját kellett a lehető legkedvezményesebb, ugyanakkor a legemlékezetesebb módon megszerveznem a szálloda egyik különtermében. Azt már az elején elhatároztam, hogy sok mókás programot és eszközt bevetek: lesz bűvész, táncos játékok, és héliumos lufik is biztosan kellenek! Én is mindig nagyon élveztem gyerekként a héliummal töltött lufikat, hatalmasakat kacagtunk egymáson, ahogy sorra megszólaltunk az elváltozott hangunkon.

Héliumos palack rendelése

Különböző rendezvények kapcsán már kapcsolatban álltunk egy igen megbízható és széles választékkal rendelkező gázpalackos céggel, így ezzel a különleges kérésemmel is egyből hozzájuk fordultam. A palack, amelyet tőlük rendeltem, több mint 50 héliumos léggömb felfújásához volt elegendő, így minden lány többször is nekifuthatott a héliumos lufik kiszippantásának.

Kedvezményes ár és gyorsaság

gázpalack ár is olyan kategóriában mozgott, hogy bőven a költségvetés keretein belül sikerült maradnunk. A vállalkozás a palackok igen széles választékát kínálja többek között a PB gázpalackoktól kezdve az argon és nitrogén palackokon át egészen a héliumos palackokig. Ez utóbbiak is különféle kiszerelésekben érhetők el, és a honlapon az egyes típusok alatt feltüntetve megtaláljuk a palackok paramétereit, úgymint töltési nyomás, űrtartalom, magasság, átmérő. A szállítást is zökkenőmentesen és igazán rövid idő alatt teljesítették.

gázpalack ár

Ki nevet a végén?

A lányok önfeledt szórakozása láttán megint megbizonyosodtam arról, hogy mennyire szeretem a munkámat. Kamaszlányoknak bulit szervezni persze mindig hálás feladatnak tűnik, viszont nem magától értetődő, hogy jól sül el, és az ünnepelt is mosolyogva távozik. A megrendelt partikellékek azonban messzemenőkig beváltották a hozzájuk fűzött reményeket, különösen a jelmezeknek és a héliumos lufiknak volt nagy sikere. Sőt, nemcsak a lányok távoztak boldogan, hanem a szülők is. Túl azon, hogy boldoggá tettük és alaposan kifárasztottuk a résztvevőket, még az ő pénztárcájukat is sikerült megkímélnünk. A legkomolyabb tételek közé a bűvész szolgáltatása, a torta és a gázpalack ár tartozott, de ezeket is a legjobb áron és minőségben szereztük be. Nem hiába mondogatom mindig a kollégáknak a hotelban: a sikeres rendezvény legfontosabb ismérve, hogy a végén mindenki elégedett.