Gyerekbarát szálloda lettünk

Egy hotel számára sokféle célcsoport létezik. Az üzleti célból érkezők, a turisták és például a kisgyermekes családok. Az első két csoporttal már sokat foglalkoztunk, így nincs is hiány ilyen vendégekben, de amikor arról tanakodtunk a kollégákkal, hogy hogyan tudnánk tovább növelni a forgalmat, akkor rá kellett ébrednünk, hogy a mi szállodánk pillanatnyilag nem eléggé gyerekbarát ahhoz, hogy a családosakat is bevonzzuk.

Így hát új intézkedéseket foganatosítottunk: kiépítettünk egy baba-mama szobát, különböző gyerekprogramokat szervezünk, animátorokat vettünk fel a kicsik szórakoztatására és a szülök tehermentesítésére. Egy fontos dolog maradt hátra: be kell szereznünk néhány babakocsit. A külföldi vendégeknek például sokszor gondot okoz, hogy a repülőn magukkal hozzák a babakocsit is, a kirándulások és városnézés alkalmával azonban szükség lenne rá. Erre nyújt majd megoldást legújabb szolgáltatásunk, aminek hála rendelkezésükre bocsátunk egy babakocsi flottát, amit itt tartózkodásuk alatt díjmentesen használhatnak.

Ehhez persze többféle babakocsit is be kell szereznünk. Kisgyerekes barátaimtól kaptam azt a tippet, hogy itt nézzek körül: https://www.babaverda.hu/inglesina-babakocsi. Ami egyből felkeltette az érdeklődésem, az a multifunkciós megoldás. Mivel hozzánk mindenféle korú, fejlettségű és méretű gyerek fog érkezni, ezért számunkra kiemelten fontos, hogy egy-egy eszköz többféle célra is használható legyen. A kocsik mellett valószínűleg beszerzünk egyéb kiegészítő felszereléseket is, amikre csak szükség lehet. Így például biztosan vásárolok a szállodai vendégek számára esővédő huzatot és szúnyoghálót a kellemetlenségek elkerülése végett, illetve ha valaki például autót bérel, neki fontos lehet egy autós babaülés is.

Ki is néztem egyébként az egyik babakocsit a weboldalról, mert ez szerintem annyira tetszetős már külsőre is, hogy a mi prémium vendégeinknek is biztosan tetszeni fog. Arra gondoltam, hogy ebből a típusból fogok többet megrendelni, mert különböző színekben is elérhető. Van kék, szürke, fekete és lágy bézs árnyalatú is. Így a végén még tényleg úgy fogunk kinézni, mint egy autó kölcsönző.

Na de komolyra fordítva a szót, nézzük a technikai paramétereket is! Az Aptika egy speciálisan kifejlesztett eszköz, ami kifejezetten a babák testéhez alkalmazkodik. Az újszülöttek ugye a nap nagy részében még alszanak és rendkívül törékenyek, illetve sérülékenyek, ezért nagyon fontos, hogy a matrac, amin fekszenek nagyon puha legyen. Erre fejlesztették ki orvosokkal együttműködve a Welcome Pad-et. Ez egyébként bambuszrostokból készült, jó szellőzést biztosít, antibakteriális és hipoallergén is, egyszóval ideális egy újszülött számára.

A másik nagyon fontos szempont, hogy kellőképpen elférjenek a mózeskosárban, itt erre is kiemelten figyelnek. Külön örülök neki, hogy a kupolatető úgy lett kialakítva, hogy védelmet biztosít az UV sugarakkal szemben. Ez azért különösen fontos, mert a kisbabák bőre még nagyon vékony és védtelen.

Mivel ugye nem csak újszülöttek várhatók a vendégeink közé, ezért az is fontos, hogy az újszülött betét kivehető legyen, ezáltal nagyobb babák számára is használható a babakocsi.

Ennyi információ után már nincs más dolgom, mint megrendelni a különböző színű kocsikat a https://www.babaverda.hu/inglesina-babakocsi oldalról és amint megérkeztek ki is teszem a honlapunkra, hogy ezennel bababarát szállodává váltunk!