Hotelben pihengetve is lehet vásárolni, méghozzá online

Az elmúlt pár hónapban sajnos mellőznünk kellett a hotelek látogatását, bármennyire is szeretjük a feleségemmel itt elütni az időt. Ha wellnessezni mentünk, mindig nagyon jó dolgok sültek ki belőle. Sokszor ellátogattunk ilyenkor a kedvenc webshopunkra, hogy válogassunk a jobbnál jobb ajánlatokból.

Legutóbbi 3 napos pihenésünk során az ExpresszBolt “Műszaki készülékek, kellékek webshop termékei az Expresszboltban már 490 Ft-tól” oldaláról válogattunk, mert egy CCTV kamerát szerettem volna beszerezni a ház bejáratához.

Erről a weboldalról mindig élmény vásárolni, mivel kiváló ár-érték arányban vehetsz meg nagyjából bármit, amit csak el tudsz képzelni. Nyilván nem zöldségekre, gyümölcsökre gondolok. De az élelmiszereken kívül mindent megkapsz, amit el tudsz képzelni. Így én is itt kezdtem neki a keresgélésnek, a Műszaki készülékek, kellékek webshop termékei az Expresszboltban már 490 Ft-tól menüpont alatt. Viszonylag gyorsan meg is találtam, amit kerestem. Térfigyelő kamerát nem gyakran vesz az ember, de biztosan tudtam, hogy itt találni fogok.

Hogy miért szeretjük annyira ezt az oldalt? Azt már említettem, hogy nagyon jó áron, a legjobb minőségű termékeket kapod, de nagyon gyorsan is, és nagyon korrekt módon. Ahogyan azt a “rólunk” fül alatt olvashatod, valóban a vásárló náluk az első, és ezt jobbnál jobb akciókkal, folyamatosan bővülő termékkínálattal, és teljes körű kiszolgálással biztosítják. A teljes körű alatt azt értem, hogy a vásárlásod után is melletted vannak, ha kell. Visszaküldheted a terméked 14 napon belül, és cserélheted azt, vagy visszakérheted a pénzed. Ha pedig technikai jellegű problémád adódik, saját szervizükben próbálják meg orvosolni a dolgot. Illetve a kérdéseidre is szívesen válaszolnak az ügyfélszolgálatukon keresztül.

Persze, mondhatod, hogy ezt bármelyik webshop biztosítja, és valóban nagyon sok, de nem mindegy, hogy hogyan. Érdemes kipróbálnod az oldalt, vállalom a garanciát, hogy nem fogsz csalódni. Autós tartozékoktól kezdve, barkácsgépeken át, a lakberendezési cuccokig mindent megtalálsz, még szépségápolási cikkeket is.

Ahogy említettem, én tudtam egyből, hogy hová kattintsak, szinte törzsvásárló vagyok az oldalon. A Full HD CCTV kamera tehát a Műszaki készülékek, kellékek webshop termékei az Expresszboltban már 490 Ft-tól oldalon volt, úgy, de ebben a menüpontban van még mobilkészülék, okosóra, inverter, gamer cuccok, kamera, mikroszkóp, minden! Szó szerint, minden!

Az általam választott termék is a legjobb kategóriába tartozik, mégis nagyon jó áron kínálta a webshop. 49.990 Ft-ért jutottam hozzá, és így a szállítás is ingyenes volt. Egyébként 12 hónap garancia is járt rá, szóval még a mai napig nincs miért aggódnom, ha bármi baja lenne.

És ami még jobb, hogy két munkanapon belül érkezett is a rendelt termék, eszméletlen gyorsan. Ismét egy jó tapasztalat az ExpresszBolttal!