Idén elmarad a nyaralás, új projekt a láthatáron

A párommal már közel 10 éve együtt élünk, ebből közel 8 éve házasságban. Mint minden kapcsolatban itt is fontos a folyamatos megújulás és a közös célok elérése. Mi például amikor csak tehetjük, elmegyünk az ország egy távol eső pontjára, foglalunk egy hotel szobát és felkeressük az adott város, tájegység ismert és kevésbé ismert szépségeit. Az aktív kikapcsolódás szerepe fontos mindennapjainkban. Ezáltal a közös élmények tovább mélyítik kapcsolatunk, miközben közösen fedezzük fel a világot. Természetesen, mint a legtöbb embernek így nekünk is vannak kedvenc helyeink, mi például évről-évre visszatérünk Dobogókő szépséges vidékére. Itt minden adott a kellemes kikapcsolódáshoz, friss levegő és gyönyörű erdős vidékek, megannyi túraútvonallal. Itt bárki könnyen kiszakadhat a monoton hétköznapok olykor idegőrlő mókuskerekéből. Az idei évben azonban új projektbe kezdünk, párommal mindketten szépészeti beavatkozás mellett határoztuk el magunkat. Elhatározásunk tettek követték és Dr. Kelemen Ottó plasztikai sebész tanácsát kértük, aki alaposan elmagyarázta nekünk a ránk váró beavatkozás pontos menetét.

A plasztikai sebész tanácsai

Kedvesem rövid keresgélést követően rátalált a https://plasztika.info.hu, vagyis a Kelemed online felületére, ahol számos fontos információval bővíthettük már meglévő ismereteinket a témában. A weboldalra kattintva egy remek kezelőfelülettel rendelkező oldalra érkezünk. Itt számos műtéti beavatkozással kapcsolatban tájékozódhatunk. Ezen beavatkozás mindegyikét alaposan górcső alá veszik. A honlapon rengeteg előtte-utána kép érhető el, ami segített a döntésünk meghozatalában. Ez igen jó kedvcsináló azok számára, akik előnytelennek vélt testi adottságaikon orvosi beavatkozással szeretnének változtatni. Fontos azonban, hogy elvárásaink ne legyenek irracionálisak és túlzóak. A Kelemed Plasztika megalapítója Dr. Kelemen Ottó PhD, akinek személye garancia a minőségi munkára. A plasztikai sebész 25 éves tapasztalattal várja a testükön változtatni kívánókat. A napjainkban egyre népszerűbb beavatkozások társadalmi elfogadottsága évről-évre nagyobb. A mi érdeklődésünk is az elmúlt időszakban vált nyitottá egy esetleges beavatkozást illetően.

A lehetőségek száma végtelen

Az általunk felkeresett honlapon megannyi beavatkozás lehetősége adott. A teljesség igénye nélkül felsorolok ezek közül néhányat: mellnagyobbítások, mellfelvarrás, arcplasztika, hasplasztika, orrplasztika, zsírleszívás, karplasztika, combplasztika, intim plasztika, fülplasztika. Ezen beavatkozások közül minket elsősorban a mellnagyobbítás, valamint a zsírleszívás érdekel, ennek megfelelően figyelmünk is ezekre irányul. Ami a mellnagyobbítást illeti, itt is több kivitelezési lehetőség áll előttünk. A plasztikai sebész segítségével meg kell határoznunk az implantátum helyzetét, valamint a beültetés módját.

A mellnagyobbítást kivitelezését egy tervezési időszak előzi meg, ez lényegében különböző a műtét szempontjából nélkülözhetetlen vizsgálatokat jelent. A https://plasztika.info.hu internetes felületén ezzel kapcsolatban elérhető egy részletes útmutató is, ezt minden érdeklődő számára ajánlott alaposan áttanulmányozni. Az itt elérhető adatok és információk számtalan korábban megválaszolatlan kérdésünkre magyarázatot adnak. A legkülönbözőbb szépészeti beavatkozások árai is feltüntetésre kerülnek, ezek természetesen borsos összegek, viszont ezek fizetésére is többféle lehetőség nyílik, különböző akciók is elérhetőek. Ezzel lehetőséget biztosítanak a lehető legtöbb ember számára a különböző beavatkozások kivitelezéséért.

Rövid összefoglalása tapasztalataimnak

A weboldal alapos tanulmányozását követően, sikerült meggyőződnünk arról, hogy egy műtéti beavatkozás esetén jó kezekben leszünk. Csak ajánlani tudom minden érdeklődő számára az oldal “vélemények” aloldalát, ahol a korábbi páciensek írják le tapasztalataikat a szolgáltatás igénybevételét követően. A pozitív visszajelzések meggyőző erejűek. Ez pozitív visszajelzés orvosnak és leendő páciensek számára egyaránt. A beavatkozást követő lábadozás miatt egyelőre kérdéses mikor lesz lehetőségünk újra nyakunkba venni a nagyvilágot, azonban ez most prioritást kell, hogy élvezzen. Remélem hamarosan újabb és újabb tapasztalataimról számolhatok be nektek, addig is vigyázzatok magatokra és ne feledjétek, az egészség az első!