jutavit kondroitin szulfát -ot rendeltem a hotelba egy kedves vendégnek

A hotelekben rengeteg egészen furcsa dolog történik. Az az általános felfogás, hogy a vendégnek mindig igaza van, a vendég pihenni jön a hotelünkbe és mindent meg kell tennünk azért, hogy a vendég valóban jól érezze magát. Sokszor találkozunk egészen hajmeresztő kérdésekkel és kérésekkel, néha a legfurcsább dolgokat tesszük meg a vendégeink boldogságáért. Persze vannak nehéz esetek, de alapvetően szeretek segíteni a vendégeinknek, szeretek arról gondoskodni, hogy zavartalanul pihenhessenek egy csodálatos környezetben.

Sok idős jön hozzánk, élvezik a hotel nyújtotta lehetőségeket, a szabadságot. Sokan a stressz elől menekülnek el ide, így nem szeretnénk, hogy a nyaralásuk alatt is stresszeljenek, vagy különböző problémákat kelljen megoldaniuk. Éppen azért a mottónk az, hogy mindent a vendégért.

A minden ebben az esetben tényleg mindent jelent, persze teljesen ésszerű korlátokon belül. A különleges kérésekből egy egész könyvet lehetne írni. Aki szállodában dolgozik az kapásból tudna mondani 5-10 meredek kérést, vagy hajmeresztő storyt.

Mivel hozzánk sok idős jár, nem egyszer előfordult már, hogy azt kérték, hozzak nekik gyógyszert. Ez általában nem teljesíthetetlen, hiszen a közelünkben van a gyógyszertár, nekem sokkal egyszerűbb csak kiugrani a készítményekért, mint nekik. Míg én 20 perc alatt végzek az egésszel, egy idősebb vendégünknek, aki esetleg nem is beszéli a nyelvet ez sokkal nehezebb lehet. Ilyen esetekben is igyekszem mindent megtenni a vendégekért.

Nem is olyan régen volt egy eset, mikor egy néni kissé szomorkásan jött a recepcióra, mert fogyóban volt a jutavit kondroitin szulfát készítménye, neki pedig szüksége van erre.

Természetesen ki is mentem a gyógyszertárba, hogy beszerezzem neki a készítményt, amiből már csak 4 tablettája volt, azaz 4 napra elegendő adagja, de ő 2 hétig is itt tartózkodott a hotelban.

Sajnos a gyógyszertárban nem volt a készítményből és nem tudtak volna rendelni, csak egy hét múlva. Meg szerettem volna oldani a dolgot, így megnéztem, hogy esetleg kapható-e online a jutavit kondroitin szulfát.

Nagyon megörültem, mikor kiderült, hogy bizony a prevenciopatika.hu oldalon ez is kapható.

Szóltam is a néninek, hogy nem volt a patikában, de meg tudom neki rendelni az internetről. Teljesen el volt varázsolva, hogy az interneten is lehet gyógyszert venni, és megkért, hogy tanítsam meg arra, hogyan kell használni ezt az internetes vásárlást.

Szóval a munkaidőmben, a recepción azzal foglalatoskodtam, hogy a kedves néninek tanítottam az online gyógyszervásárlás mentét.

Természetesen nagyon egyszerű az egész. Én már rengetegszer rendeltem innen, hiszen a munkaidőm miatt gyakran nincsen időm gyógyszertárba menni, de a hotel címére rendelem a készítményeket és itt át tudom venni.

Nagyon megbízható az oldal egyébként, eddig mindent rendben megkaptam és a szállítással sem késtek még soha az esetemben.

A néni hamar megtanulta az egyébként elég egyszerűeb felépített honlap kezelését, nagyon örült neki, hogy nem kell mindig a gyógyszertárban megrendelnie a jutavit kondroitin szulfát készítményt. Azt mondta, hogy sokszor ki szoktak fogyni ebből a készítményből, így gyakran két-három alkalommal is el kell mennie a gyógyszertárba, ami az ő korában már elég komoly kis plusz séta.

De ezentúl nem kell a felesleges köröket megtennie, a vény nélkül kapható gyógyszereit házhoz is rendelheti a prevenciopatika.hu oldalon. Sorbaállás, idegeskedés és felesleges séta nélkül intézhető már a gyógyszervásárlás, ezzel pedig nagyon sok ember életét megkönnyítik.

Szóval én egyszer online vásárlásra tanítottam egy nénit. ÉS nektek mi volt a legfurcsább sztoritok?