Kertészkedéshez a legnagyobb segítséget ebben a webáruházban találod

Évente pár alkalommal jutok csak el szállodákba, hotelekbe. Ezek általában különleges alkalmak szoktak lenni számomra, ugyanis rendszerint a férjemmel kettesben töltünk el egy-egy kellemes hétvégét. Mindig csodálattal nézem az enteriőrökben a hatalmas magas pálmákat, növényeket és azon gondolkodom, vajon hogyan ültethetik át ezeket.

Nekem is vannak otthon pálmáim, datolya és yucca is, de azok még egyáltalán nem olyan méretűek, probléma lenne az átültetésük, vagy a gondozásuk akár.

Nagy méretű műanyag virágcserepeket és hozzájuk passzoló alátéteket általában a www.gazdabolt.hu címen található webáruházból szoktam rendelni. De nemcsak szobanövényekhez, hanem minden más kertészettel kapcsolatos tevékenységhez is őket szoktam választani.

Ez a webáruház már régóta a kedvenceim közé tartozik, több okból is. Elsősorban rendkívül széles termékkörrel dolgoznak. Több, mint tíz kategóriában, többszáz-, megkockáztatom, többezer-féle árut forgalmaznak, vetőmagoktól kezdve, szerszámokon keresztül általános virágföldig mindent.

Az áraik rendkívül kedvezőek, és nemcsak kertészeti termékek forgalmazásával, de tanácsadással is foglalkoznak. Az ügyfélszolgálaton segítőkészek, tanácsadó szakembereik képzettek.

Tanácsot nemcsak az általuk forgalmazott termékekkel kapcsolatosan, de bármilyen kertészkedési tevékenységet illetően lehet tőlük kérni. A honlapon fellelhetők a már eddig megvitatott problémák, de ha nem találunk megoldást a sajátunkra, bátran tegyük fel kérdéseinket. Ezeken kívül találhatunk még információt videók formájában is a Gazda TV menüpont alatt, ahol címkék segítik az eligazodást a különböző videók között.

A webáruház menüje könnyen, pár kattintással átlapozható. A borászati és vegyianyag kategória a borászkodáshoz, pálinkafőzéshez használandó termékeket tartalmazza.  Találhatunk itt borként, kupzitot, borderítőt, de mérőkancsókat és demizsonokat is. A műanyag termékek között felsorakoznak a geotextilek, ágyásszegélyek és zöldségesládák, de vannak kötözők, zsinegek és gumigyűrűk is a választékban. A gépek menüpontban az egyszerűbb és komolyabb berendezések is megtalálhatóak, lehet itt fűszegélynyírókat, benzinmotoros fűnyírókat, kerti kocsikat, de még keltetőgépeket is találni. A kerti kiegészítők termékkörében oszlopok, rácsok virágtálak és csíráztató tálak találhatóak, sok más egyéb termék között. Az öntözés és tótechnikás áruk között többféle csepegésgátló, szivattyú és algairtó is megtalálható. Ezeken kívül növényvédő szerek, vetőmagok, virágföldek, nagyméretű műanyag virágcserép, védőfelszerelés is található a kínálatban.

Számomra nagyon érdekes, hogy talaj és vízminta vizsgálatra is lehet ebben a webáruházban teszteket rendelni, meghatározott paraméterek alapján.

Az áruk gyártó szerint is fel vannak sorakoztatva, szerepelnek itt hazai és nemzetközi cégek is. Ha ragaszkodunk egy-egy bevált márkához, érdemes ebben a menüpontban kezdeni a böngészést. Csak rákattintunk az adott cég logójára és máris felsorakoznak szemünk előtt a gyártó webáruházban forgalmazott termékei.

Az akciós termékeket külön menüpontban tüntetik fel, egész sok árut kínálnak a megszokottnál is kedvezőbb árakon.

A termékekről a képek és a leírások rendkívül informatívak, ám ha kérdésünk lenne még egy-egy termékkel kapcsolatban, akkor azt bátran tegyük fel a honlapon megadott ügyfélszolgálati e-mail címen, vagy a chatben is akár.

A vásárlást a megszokott regisztrációs macera nélkül is le lehet bonyolítani, gazdapontok beváltásával további kedvezményekre tehetünk szert. Többféle fizetési és szállítási mód közül választhatunk. A megvásárolt termékeket rövid időn belül kihozza a futár, de dönthetünk a személyes átvétel mellett is ha módunkban áll meglátogatni szigetszentmiklósi üzleteik valamelyikét. Akkor közvetlenül a raktárkészletről kapjuk meg a kiválasztott termékeket.

Én is beszereztem hát pálmáim átültetéséhez a nagyméretű műanyag virágcserepeket. Igaz, hogy ez nem egy szálloda enteriőre, de jól érzik magukat és gyönyörűen mutatnak teraszunkon a nyári hónapokban.