Kipihenni az esküvőszervezés fáradalmait

Eszméletlen az az év, ami mögöttünk van! Épp a nászutunkat töltjük a Walden Hotelben, kényeztetjük magunkat a wellness részlegen, finomakat eszünk és kipihenjük az esküvőszervezés fáradalmait! Jó előre megszerveztük az utazást, mert tudtuk, hogy lemerül bennünk az elem a sok szervezéstől és stressztől, és azt is tudtuk, hogy egy hotelre lesz szükségünk, hogy ne nekünk kelljen főznünk magunkra.

Sok teendő volt: helyszínt, fotóst, zenekart találni és jó ceremóniamestert, akire rábízhatjuk magunkat, és a Nagy Napon csak egymásra tudunk koncentrálni – szerencsére sikerült mind! Kár, hogy a ceremóniamester csak aznap vette le a terhet a vállunkról, ha esküvőszervezőt fogadunk, biztosan nem fáradunk el ennyire. De szerencsére jó kezekben voltunk: fogadta a vendégeket, eligazította őket, válaszolt minden felmerülő kérdésre, a szertartásokon kívül – amik nem az ő feladatai  – mindenre figyelt, koordinált, és legfőképp fokozta a hangulatot! A dj-vel kicsit mellényúltunk sajnos, többször kérnünk kellett számot, mert borzalmas dalokat rakott be, de legalább nyitott volt a kívánságainkra, illetve a ceremóniamester is odatette magát azért, hogy ne üljön le a buli.

Egyszer például tánc-csatát rögtönzött a fiúk és lányok közt, mint kiderült a dj-vel előre megbeszélve a számokat. Na az jó volt, közel egy órán át senki nem hagyta el a táncteret – lehet ezért is vagyunk ilyen fáradtak, a hajnalig tartó tánc feltette az i-re a pontot igazán!