Már az utazásaimat is az Aldival intézem

Nagyon szeretek vásárolni, csak mindig akkor van gond, amikor a pénztárcámat is ki kell nyitni. Fontos számomra, hogy mindig legyen félretett pénzem, emiatt takarékos személynek vallom magam. Ez első hallásra nem tűnik összeegyeztethetőnek azzal, hogy a legfőbb hobbim a vásárlás. A testvéremnek, Gerdának köszönhetően azonban ezt a két területet sikerült kibékítenem egymással. Gerda talált rá az Akcióleső oldalára, ahol az összes kedvenc boltom akciós termékei online lapozható újság formájában megtekinthetők. Tehát vásárolok, csak épp kedvezményes áron.

A kedvenc élelmiszerboltom az Aldi, mindig oda megyek, ha tehetem. A hagyományos reklámújságokból sosem hozok haza, mivel nem szeretnék ezzel is hozzájárulni az erdőirtásokhoz. Helyette inkább az Akcióleső oldalára nézek fel, ahol az Aldi Újságok online lapozható formában elérhetők. Jelenleg négy, még érvényes újság van, ahol az összes aktuális ajánlat fellelhető. A négy újság mindegyike különböző tematikával rendelkezik: van Karácsonyi katalógus, az Ínyencek kedvencei újság, Novemberi utazás katalógus és a hagyományos Aktuális akciós ajánlatokat tartalmazó lap.

Aldi Újságok - Online lapozható formában | Akcióleső

Az Aldi Újságokat minden hónap elején lecsekkolom és már itthon kiválasztom, hogy mi is az, amit meg szeretnék vásárolni. Így célirányosan tudok besétálni a boltba, nem tévelygek órákat a sorok között.

Korábban utazásokat nem foglaltam az aldi-utazas.hu weboldalon keresztül, azonban a Novemberi utazás katalógusból nagyon megtetszett az ausztriai Villach. Az utazás minden részlete meg van szervezve, csak arról kellett dönteni, hogy mikor szeretnénk menni. A párommal a január végét választottuk. A Hotel Palais26-ban fogunk megszállni. Két éjszakát fogunk ott tölteni. Az ár nagyon kedvező, hiszen csak 55 000 forintot kell fizetnünk, ami tartalmazza a szállást, a svédasztalos reggelit, valamint síbérletet a Gerlitzen Alpe síterületre. Rendkívül várom már ezt az utazást.

Úgy tűnik az Aldi már minden területen megoldást kínál számomra, hiszen már az utazásaimat is ők intézik. Az Akcióleső oldalt mindenkinek csak ajánlani tudom.