Mit érdemes megnézni egy több napos konferencián?

Vannak olyan munkák, amik utazással is együtt járnak, ilyenkor van, hogy az 1-3 napos konferenciák között vannak kisebb-nagyobb szünetek, amikor az embernek van ideje rendesen városnézésre. De mit nézzünk meg ilyenkor? Milyen útvonalon haladjunk?

Ezekre a kérdésekre mind választ ad a https://www.cultractive.eu/tura/kereso oldal. Az ilyen utazásokkor a hotel adott, megvan, hogy hol töltjük az éjszakát, de nem mindig biztos, hogy tudjuk, a rengeteg látnivaló közül mit érdemes igazán megnézni.

A https://www.cultractive.eu/tura/kereso oldal ilyenkor nagyon nagy segítség lehet. Itt ugyanis előre megtervezett túrák vannak. Ezek a túrák általában valamilyen tematika mentén vannak kialakítva, ezért már a címéből tudni lehet, hogy tetszeni fognak-e az érintett helyszínek vagy sem. Ami még szerintem nagyon jó, az az, hogy minden túránál oda van írva, hogy mennyi időt vesz igénybe és milyen terepen, így senkit nem érnek meglepetések.

Ezek a tervezhető, érdekes túrák szerintem tök jók lehetnek egy olyan délutánra például, amikor már nincsenek előadások, de ahhoz sok időnk van, hogy céltalanul kolbászoljunk a városban.

Van itt mindenféle túra, több városban, így nagy a valószínűsége, hogy sikerül találnunk olyat, ami a konferencia helyszínén van és érdekelhet minket.

De van itt egyébként programkereső is, ha csak pár üres óránk van szabadon, rá lehet keresni az adott város vagy térség látnivalóira és a bátrabbak akár saját túrát is tervezhetnek.

Szuper oldal, szuper lehetőségekkel, szerintem mindenképpen érdemes egy pillantást vetni rá, főleg, ha gyakran látogatsz konferenciákat vagy sűrűn utazol a munka vagy tanulás miatt.