Ne hagyd az utolsó pillanatra!

Ha télen szeretnél kocsival elutazni valahova, mindig ellenőrizd előtte, hogy tényleg fent vannak-e már a téli gumik az autódon! Tudom, elég nehéz ilyesmit elfelejteni, ha már egyszer feltetted vagy feltetetted. Viszont azt már könnyebb elfelejteni, hogy ezt megtedd. Általában minden autós már október környékén elkezd ezen rágódni, gondolni rá, hogy itt lesz lassan az ideje, aztán sokan csak januárban jönnek rá, hogy még mindig nem cserélték le a kerekeket. Mert nem volt olyan hideg, mert nem volt rá pénzük, mert nem találták a pincében az abroncsokat és még hadd ne mondjam, hogy hányféle kifogást hallottam már ezzel kapcsolatban.

Jó, ha tudod, hogy ez nem gyerekjáték. Emiatt balesetet szenvedni vagy okozni? Megéri? Szerintem nem. Erről mindig időben kell gondoskodni, és ha esetleg nem vagy tisztában az aktuális árakkal, a legegyszerűbb, ha interneten a keresőbe beírod, hogy “Téli gumi akció árak”. Ennél egyszerűbbet már tényleg nem tudok mondani. A figyelmedbe ajánlanám a gumidiszkont.hu weboldalt, ahol jó áron, akár akciósan is be tudod szerezni a téli gumikat a kocsidra. Ha megnézed az oldalt, láthatod, hogy van egy gumiabroncs kereső része, ahol rá tudsz keresni arra, ami téged érdekel. A rendelésed interneten és telefonon is le tudod adni, és fizethetsz akár bankkártyával is, de akár utánvéttel is. Ráadásul akár te magad is érte mehetsz, mert vannak átvételi pontok, de ha kényelmesebb, akkor kiszállítják neked. A kiszállítás pedig érvényes Magyarország egész területére. A kínálat egyébként tíz percenként frissül, így mindig az aktuális kínálatot látod náluk, ami szerintem nagyon menő.

Rengeteg információ van az oldalon, könnyen megtalálható minden kérdésre a válasz, így őket szívből tudom ajánlani. Ha nem szeretnél magadnak plusz fejfájást a téli gumikkal kapcsolatban, gondoskodj róluk időben!