Nekem is szükségem van masszázsra

A családdal imádunk utazni. Én gyerekkorom óta utazok és valószínűleg onnan hozom magammal az utazás szeretetét, vagyis azt, hogy imádok új helyeket, új kultúrákat, új embereket megismerni.

A férjemmel, Péterrel idén leszünk 12 éves házasok. A megismerkedésünk is egy utazáson történt. Édesanyámmal egy külföldi szervezett utazáson vettünk részt még 15 évvel ezelőtt. Jézusom, de rég volt! Ez egy 10 napos buszos utazás volt, szebbnél szebb helyeken és jobbnál jobb szállodákban. Péter két barátjával vett részt az utazáson. Emlékszem rá, hogy már a budapesti induláson egymásra néztünk és mintha már akkor tudtuk volna, hogy ebből lesz valami komolyabb. A körutazáson természetesen ő szólított meg. Nagyon illedelmes volt, nem akart tolakodni. Volt olyan este, hogy az édesanyám már elment aludni, az ő barátai belevetették magukat az éjszakába, mi pedig a szálloda medencéje mellett beszélgettünk, koktéloztunk és néztük a gyönyörű szép tájat. Igen, tisztán emlékszem azokra a romantikus estékre.

Hazaérkezésünk után folytattuk az ismerkedést. Péter elhívott randizni, én persze alig vártam ezeket a találkozásokat. Az utazást három év után házasság követte, majd idővel a két pici gyermekünk születése. Pici gyermekeink, akik már nem is annyira picik, de mivel az én gyerekeim, így nekem mindig azok maradnak.

Azt hiszem, hogy a megismerkedésünk már megpecsételte az utazás iránt való szeretetünket. Szerencsére Péter is imádott/imád utazni, végül is egy körúton ismertük meg egymást. A gyerekeink születése előtt igyekeztünk sokat utazni, mert gondoltuk a gyerekekkel már nem lesz olyan egyszerű. Ez persze butaság! A gyerekekkel sokszor jobb is, mint előtte, hiszen egy család vagyunk, nagyon jó együtt. Imádjuk a wellness hétvégéket. Legyen tél vagy nyár, vagy bármilyen évszak, de évente legalább 2-szer, 3-szor elmegyünk együtt wellness hétvégére.

A helyszín kiválasztásában döntő szerepet játszik a szálloda. Nem megyünk akármilyen hotelba, csak olyanba, ami mindannyiunknak tetszik és mindenki megtalálja a maga szórakozását benne. A gyerekek gyakorlatilag 24 órát a vízben tudnának lenni, a férjem jobban szeret szaunázni és meccset nézni sörrel a kezében, én pedig a kényeztetést, vagyis a masszázst választom. Igen, én a csapat “masszázs felelőse” vagyok. A barátaink gyakran viccelődnek rajtam- mivel szinte már minden létező masszázst kipróbáltam-, lehetnék akár amolyan “masszázs influencer”. Abban igazuk van, hogy bőven rendelkezem tapasztalattal a masszázsok terén, tudom melyik a jó, melyik mire jó, és el tudom mondani a véleményemet róla.

Talán ezért is -nem meglepő módon- masszázsutalványt kaptam ajándékba a barátnőimtől az idei születésnapomra. Méghozzá talpmasszázst, a következő felirattal “a legjobb talpmasszázs Budapest“. Bevallom őszintén, hogy kifejezetten talpmasszázson még nem voltam. Olyanon igen, hogy talpmasszázs is volt benne, de csak egy órás talpmasszázson még nem. Alapvetően az ötlet Rékától, attól a barátnőmtől jött, aki már korábban kipróbálta ezt a helyet és nagyon meg volt elégedve vele. Akkor hajrá, ezt nekem is ki kell próbálnom és persze beváltom az ajándékba kapott kupont.

Az ajándékom a Karma thai masszázs szalonba szólt. Mivel eléggé tudatos vagyok, így az időpontfoglalás előtt átpásztáztam a honlapot, mégis hova kellene mennem. Rákerestem az oldalukra. Első pillantásra nagyon tetszett, szerintem egy nagyon szépen összerakott honlapjuk van, jól strukturált, szépek a színek, jók a képek és könnyen megtalálsz bármilyen információt. Ez fontos számomra, hiszen ez az első benyomás.

Aztán láttam, hogy két helyen is van szalonjuk, a Síp és a Király utcában is. Végül is mindegy, hogy melyikbe megyek, ahova előbb kapok időpontot. A masszázs kínálatban láttam, hogy rengetegféle masszázsuk van, de célirányosan rákerestem a talpmasszázsra, amire a kuponom szólt. 30, 60 és 90 perc hosszú kezelésekből lehet választani, úgy gondoltam legyen a közép út vagyis a 60 perces.

Miért is jó a talpmasszázs számomra? A nevéből adódóan a talpat veszi kezelésbe, ami nálam azért különösen jó, mert rengeteget megyek. A munkámból kifolyólag sokat sétálok és állok, munka után rohanok a gyerekekért, rohanunk edzésre és mellette pedig sportolok, futok rendszeresen. Egyszóval eléggé igénybe van véve a talpam, biztos jót fog neki tenni. A másik fontos jellemzője ennek a típusú masszázsnak, hogy stimulálni lehet vele az összes beteg szervünket, mivel a talpon található idegvégződések összeköttetésben állnak minden egyes belső szervünkkel. Persze ehhez szakértelem kell és tudni kell, hogy melyik pontot kell nyomni és milyen pozitív hatása tud lenni. Ez nagyon tetszett, mert mivel kicsit spirituális vagyok, hiszek benne. Nemcsak hiszek benne, hanem az egyik barátnőm mesélte, hogy ő rendszeresen járt talpmasszázsra mindenféle betegségével, problémájával és segített neki. Szóval miért ne hinnék benne? Elolvastam még a kommenteket, amit mások írtak a tapasztalatukról. Csupa pozitív komment, így ennyi bőven meggyőzött, hogy ez kell nekem. Foglaltam időpontot a honlapon és már alig vártam a kezelést.

Az egyik hétköznap munka utánra foglaltam időpontot. Gondoltam, hogy az a délután csak ez enyém lesz. Nagyon pozitív volt a fogadtatás, hiszen mosolygós, jó kedélyű thai hölgyek vártak a szalonban. A recepción elmondtam, hogy foglalt időpontom van talpmasszázsra, üdvözölt a hölgy, aki a kezelésemet fogja végezni, majd bevezetett a masszázs helyiségbe. Ehhez a típusú masszázshoz nem kell levetkőzni meztelenre, hiszen alapvetően a talpat masszírozzák, de a hölgy elmondta, hogy az egy órás masszázsból 50 percet a lábra és annak környékére fókuszál majd, míg a fent maradó 10 percben egy picit átmozgatja majd a váll, a nyak és a fej problémásabb területeit is. Ohh, remek- gondoltam magamban, micsoda meglepetés. Nyilván nem ellenkeztem. Fontos, hogy egy laza nadrágban vagy rövidnadrágban legyünk, ne egy szoros farmerben, mert így könnyebb ellazulni.

Fantasztikus volt az egy óra, amit a hölgy kezei között tölthettem. Igazán profi munka, amit végez. Nagyon alaposan átmasszírozta a talpamat, különös tekintettel azokra a pontokra, amik összeköttetésben vannak a belső szerveimmel. Már a kezelés alatt éreztem, hogy van hatása. Sikerült teljesen ellazulnom, sőt őszintén megvallom, hogy be is aludtam egy kicsit, annyira jól esett. Megmasszírozta a lábam alsó részét és ahogy ígérte, az utolsó 10 percben a már említett vállat, nyakat és fejet is.

Annyira jól esett, hogy gondoltam eljövök máskor is. A recepción utánakérdeztem a páros masszázsnak. Természetesen van lehetőség a páros masszázsra is és mivel úgyis nemsokára itt a karácsony, az jutott eszembe, hogy mi lenne, ha egy páros masszázzsal lepném meg a férjemet. Nem gondolkodtam rajta sokat, azonnal megvettem az ajándékutalványt. Ha pedig nem tetszik majd neki, akkor elmegyek valamelyik barátnőmmel.

Egy nagyszerű élményben volt részem, bátran ajánlom mindenkinek, pláne én, akinek van bőven tapasztalata a masszázsok terén. Mondanom sem kell, hogy aznap este úgy aludtam, mint a bunda. Gyakorlatilag letettem a fejemet és már aludtam is. Szerintem bátran kijelenthetem, hogy ez a talpmasszázs Budapest egyik legjobb masszázsa. Próbáljátok ki ti is!