Pihenés alatt intéztem el a cégem székhelyét

A feleségem már nagyon sokat panaszkodott, hogy mennyire fáradt, ezért úgy gondoltam, hogy meglepem őt egy hosszú hétvégés, kikapcsoló wellness hoteles élménnyel. Nagyon szeretjük ezt a hotelt, ezért most nem is kerestem mást, a biztosra mentem, ahol tudjuk, hogy milyen szolgáltatásokat kapunk. Innen mindig elégedetten és kipihenten tudtunk távozni. Ezért is gondoltam azt, hogy most is erre van a feleségemnek és nekem is szükségünk, hogy egy teljes elvonulásban töltött hosszú hétvégét megérdemlünk. Ahol csak úszunk, szaunázunk, eszünk és kirándulunk. Nem vágyik ennél többre az ember, mint feltöltődni, a mi kedvenc hotelünkben ez mindig is lehetséges volt. Nekem azért nem volt végig pihenés, el kellett intéznem a cégem bejegyzését. Új cég indítása mindig nagyon bonyolult dolog, én nem is gondoltam arra, hogy nekem ebbe annyira bele kellene ásnom magam. Inkább arra gondoltam, hogy milyen jó lenne, ha valaki minden papírozást elintézne helyettem.

Nagyon utópisztikus gondolatmenetnek tűnt elsőre, de csak nem hagyott nyugodni ez a gondolat. Hogy biztosan létezik egy olyan cég, aki mindent el tud nekem intézni, úgy, hogy maximum az aláírásaimat kell adnom, és minden megy flottul, gördülékenyen. Tehát ahogyan ez a gondolat megszületett a fejemben tudtam, hogy az interneten elkezdek majd keresgélni egy ilyen cég után. Kisvártatva már azt veszem észre magamom, hogy kutatok. Az volt az első gondolatom, hogy székhely is kell a cégemnek, amire elintézik a cég bejegyzését. Rá is kerestem, hogy székhelyszolgáltatás, és egy nagyszerű céget hozott ki a kereső. Rögvest megfogott a honlap jó felépítése, és az is, hogy nagyon egyszerű és észszerű módon vannak megfogalmazva a cég által nyújtott szolgáltatások. Tehát nem csak a székhelyszolgáltatás tartozik a profiljukba, hanem az ehhez köthető mindenfajta ügyintézés. Éreztem én, hogy ténylegesen létezik egy ilyen cég, akik nem csak a székhelyet biztosítják, hanem egyéb más a céghez köthető feladatokat is el tudnak látni. Nagyon fontos, hogy a cégnek legyen székhelye, ők ezt biztosítják, bejegyeztetik. Mint azt a honlapjukon is írják, a bejegyzett vállalkozások nevét fel kell tüntetniük a bejáratnál, így ezt is intézik. Sőt, ami engem teljes mértékben megvett, hogy a leveleket és a telefonhívásokat is tudják fogadni, és azt záros, szűk határidőn belül elküldik a szerződött félnek.

Olyan jól működő egységnek láttam az egész vállalkozást, amely székhelyszolgáltatáson át egy teljes komplex irodai adminisztrációt tud kezelni, hogy érdemesnek láttam velük szerződést kötni. Annyira megnyerőek voltak: a kisebb tárgyalást követően, ahol megegyeztünk az anyagiakban, ők jelezték, hogy mindent elintéztek számomra. Szuperül működő vállalkozásra leltem, ahol nekem vajmi kevés dolgom volt. Erről álmodtam, hogy csak a cégemmel kelljen foglalkozni, a különböző adminisztratív feladatokkal nem. Az külön időt és energiát vesz ki az emberből, de létezik egy ilyen remek cég, aki mindezt leveszi a cégtulajdonosok válláról. Alig várom, hogy hosszabb távon is együtt tudjunk sikeresen dolgozni. Nagyon jó megérzéseim vannak, hogy egy ilyen remek szolgáltatást nyújtó céggel hosszabb távon tudok majd együttműködni. Azóta is, amikor a barátaimnak mesélem, hogy indítottam be a cégem, és hogy az adminisztráció hogyan zajlik, csak csodálkoznak, hogy ilyen létezik. Dehát ezt a céget meleg szívvel ajánlom számukra is, mindenkinek tudnia kell az ilyen lehetőségekről, melyek megkönnyítik a cégindítást, és az utána következő adminisztrációt.