Recepciósként dolgozni nem olyan könnyű, inkább kft-t alapítok…

Hotelben dolgozni nagy felelősség, ugyanis neked kell kiosztani a szobákat, meg kell értetned a fáradt, nyűgös anyukával, hogy csak egy ágyas szobát tudsz szolgáltatni neki és a harmincezer gyermekének. Szóval igen, ez egy fáradtságos munka, de legalább a hotel gyönyörű.

Igazi Bridget Jones karakter vagyok. Nagyon túlpörgők mindent, minden férfiban Mr. Darcy-t látom, ráadásul ez a recepciós munka sem megy néha úgy, ahogy én azt eltervezném. Ez a mai nap sem mentes problémáktól, ugyanis két angol srác kért szobát. Sekély az angolom, ezért nehezen tudtam velük kommunikálni, a következő öreg házaspár pedig rossz hotelbe tévedett. Reménykedtem benne, hogy a műszak végére kapok valami normális alanyt.

Hát, kaptam is, méghozzá egy férfit, aki ugyan a telefonján lógott egész nap, de legalább egy igazi Mr. Darcy alak volt.

A telefonbeszélgetéseiből az derült ki, hogy ő valami egyszemélyes kft alapítás dolgot akar végrehajtani. Mint mondtam túlpörgök mindent, így miután kiadtam a szobát és lett egy másfél órás szünetem, utána kerestem ennek az egésznek.

egyszemélyes kft alapítás

Fogalmam sem volt hogyan jutottam el az öreg házaspártól odáig, hogy egyszemélyes kft alapítás, de találtam egy remek weboldalt, amely segített megérteni mi is az az egyszemélyes kft alapítás.

Az oldal letisztultsága jól esett a szememnek. Pontos adatokat adott meg arról, hogy milyen is a Kft alapítás menete 2023-ban, mennyi a költsége (nulla forint, így akár bárki el tudja kezdeni). A kft és bt alapítás különbségeit is feltárja, információkat oszt meg a menetéről.

Annyira belemélyültem a témába, hogy nagy nehezen, de észrevettem a hosszú sort. Mennyire is nehéz recepciósnak lenni…