Táskát szülinapi ajándékba hotelből, avagy hogy rendelj utolsó pillanatban

Nem vagyok rá büszke, de gyakran halogatok dolgokat az utolsó pillanatig. Na nem azért mert élvezek kapkodni vagy ilyesmi, hanem mert egészen addig olyan szorongást érzek, hogy nem tudom megcsinálni, aztán mikor jön a “határidő” már muszáj valamit csinálni, és voilà, kész is van. Ez most is így volt. Szentül meg voltam győződve róla, hogy nem fogok tudni ajándékot találni az egyik legjobb barátnőmnek, de mikor már ott tartottam, hogy ha most nem csinálok valamit, akkor semmi nem lesz, mégis találtam.

Persze a körülmények nem voltak épp a legjobbak, de ilyenkor örülök, hogy tablettel utazok. Hajnalban már úgy keltem, hogy Úristen! És elkezdtem az interneted web shopokat böngészni, mikor szembejött a hirdetés: Anna Táska Webáruház – Márkás táskák egy helyen! Kinga megrögzött táska mániás, így gondoltam nem árt, ha körülnézek. És milyen jó lettem! Ugyan árban kicsit több lett az ajándék, mint amennyit terveztem, de tudtam, hogy Kinga imádni fogja a tavaszias hangulatú Tamaris válltáskát, amit rendeltem neki. Majd max azt mondom, hogy ezt számolja be névnapjára meg karácsonyra is.

Minden esetre az nagyon megnyugtatott, hogy 3 napon belül meg is érkezik a csomag. Mivel előre kifizettem, ezért a nővérem, aki akkor otthon volt, nyugodtan átvehette, és mire hazaértünk a “vakációból” meg is látogathattam Kingát a gyönyörű új táskájával. Annyi biztos, hogy vissza nézek még a Anna Táska Webáruház – Márkás táskák egy helyen! oldalra, mert magamnak is szeretnék egy hasonló táskát.