Vendéglátás, médiamegjelenés, jó fotók

Az emberekkel való foglalkozásban és a kiváló marketingben sok a közös pont. A vendéglátás is az embereknek és az emberekről szól, ahogy az előnyös médiamegjelenések is például, mert ott is az embereket kell “megcélozni”, hozzájuk kell szólni, biztosítani őket, hogy a bizalmukba fogadhatnak. Bármi is “árulunk”. Mindenféle marketing-dolognak továbbá jót tesz az emberekhez való közvetlen viszonyulás.

Tényleg, bármit is reklámozzunk! Mi a hotelünket szeretnénk, de egyrészt az még felújítás alatt áll, másrészt arra gondoltam, hogy először a társaságunkról, a hotelszemélyzetről készíttetünk egy fotósorozatot. Mindenkit megkértem, hogy vegyen ebben részt. Nem kell egyszerre, de nyugodt körülmények között, egyenként. A szoboszlaikriszti.hu oldalt néztem ki erre, mert ez a fotós hölgy csodálatos munkákkal rendelkezik már. És tetszett a bemutatkozása ugyanúgy. Annak tartalmi, lényegi része is. De, mint mondtam, fontos, hogyan kommunikálunk, mit hogyan mondunk el magunkról…

Eleve onnan indulunk, hogy Szoboszlai Kriszti maga is dolgozott vendéglátósként. Mit dolgozott, saját kávézója volt! Érteni fogja, gondolom, igazán remélem, hogy mi a koncepcióm lényege, de mikor először tárgyaltunk, a benyomásom minden vártnál pozitívabb lett. És ami még fontosabb, van kapcsolata stúdiókkal, lehet nála variálni az ötleteket és nagyon rugalmas.

A történet azonban még csavarosabb, ami elvezetett hozzá. Az ugródeszka az ő fotóinak lenyűgöző világába a kismamafotózás volt. A bátyám “vitte hozzá” ajándékként a feleségét, és nagyon élvezték. Emellett családokat is szokott Kriszti fotózni, a természetben is, és ahogy mondtam, stúdióban is. Komplett esküvőket, jegyespárokat, stb… Eleganciát sugározni vágyó egyéni portrékat is csinál. Szóval a kismamafotózás a sok közül nála tényleg csak egy. Mindenre van rálátása, és mindenhez van ötlete, gondolata, hajlandósága. Ezt a korábbi alanyai mondják róla.

De ez látszik a fotóin, a Facebook-oldalán, az Instagram oldalain, stb. Magán a weboldalon is, amiről a linket beraktam. Minden egyes kategória alatt csodálatos fényképgalériák vannak.

Jó pár díjat felsorol, és jó pár, igazán sokféle médiamegjelenéssel büszkélkedik. Mindenképp szeretnénk a családommal is ellátogatni hozzá továbbá. Örömmel mesélem el ezúttal, hogy nálunk is újra aktuális lesz a kismamafotózás! 🙂

Ez utóbbira rákeresve, szintén látszik, hogy micsoda profi, kiforrott szolgáltatás az övé, Szoboszlai Krisztié. Stúdión belüli fotózásra is van három külön csomagajánlata. Ezen felül szintén háromféle árkategóriás lehetőség van nála a szabadtéri dologra. Plusz van egy amolyan “MIX csomagja” is, ami ezek ötvözete. Van benne minden, jó sok (45 darab) profi fotóval. Nagyon lelkes lettem, elsősorban miatta, a fotózás irányába. Nagyon király dolognak találom, hogy ilyen magas szintre jutottak az ilyen szolgáltatások, és a környéken nála vonzóbb ajánlatokkal és szebb fotógalériákkal rendelkező fotóst nem találtam! Eleinte is örültem a saját ötletemnek, de az ő alkotásai meggyőztek, hogy ez egy komoly kitörési pont mindenkinek. Ha egy jó CV-t szeretnénk, szerintem kapcsoljunk ahhoz is profi fotókat magunkról. Ha a családunkról szeretnénk szép emlékeket, ez akkor is egy nagyon jó ötlet. Ha a cégünket, vállalkozásunkat promóznánk, a fotózás akkor is nagyon előremutató dolog. Enélkül már nincs semmi! A bemutatkozásnak, bármiről is legyen szó, része a profi vizuális megjelenés szerintem. És a másik fontos terület, ami még a fotózáshoz kapcsolódik: az emlékek. A fényképes lenyomatai mindennek, ami fontos!