Vétek hazavinni a munka illatát?

A hotelben, ahol dolgozom, mindig nagyon finom illat van a szobákban, és bár nem akartam otthon is a munkahely illatát érezni, muszáj volt megtudnom, honnan szerzik az illatosítókat, hogy tudjam, honnan éri meg vásárolni.

A főnököm el is árulta, honnan vannak ezek a mennyei illatok

Van egy oldal, a pipereporta, ahonnan mindenféle alapanyagot lehet rendelni, gyertyakészítéshez, szappankészítéshez és ami a legjobb, hatalmas illatválasztékból válogathatunk!

Azonnal le is csaptam a lehetőségre és bepakoltam a kosaramba egy párat különböző kategóriákból. Voltak külön kozmetikumokba, ajakápolókba és gyertyákba valók, és olyanok is, amikből akár parfüm készíthető, még férfiak számára is. Gondoltam is magamban, hogy na, ha a lakásban beválik, biztos találok majd a férjemnek is valami jó illatot, úgyis közeleg a névnapja.

illatok

A hotelben valami virágos illat volt, így olyasmit szerettem volna otthonra is, vagy gyümölcsöset, de nem tudtam dönteni, ezért mindkét kategóriából rendeltem. A körte-frézia és a mimóza-mandarin nyert nálam a virágosak közül. Előbbit a hálószobában, utóbbit pedig a fürdőszobában lévő illatosítóhoz használtam és elképesztően jó illatot eredményezett! Bárki jött eddig hozzánk azóta, nagyon dicsérte ezeket a mennyei illatokat, és én is sokkal jobban érzem magam a szobákban, mióta ez az illat árasztja el.

Nem kell és nem is szabad belőlük sokat használni, mert olyan erős, hogy pár csepptől is intenzív illatok lesznek. Elég gazdaságos illatosító módszerről beszélünk tehát, mert így sokáig kitart egy adag, pláne, ha nagyobb kiszerelést választunk.

Tuti fogok még rendelni!

Azon gondolkodom, hogy legközelebb csak valami legegyszerűbb natúr folyékony szappant fogok venni, mert az illatolajokat lehet használni krémek, tusfürdők, szappan vagy egyéb kozmetikumok illatosítására is. Bár ehhez inkább allergén-mentes illatolajat vennék. Nem mintha ezek rosszak lennének, de nagyon érzékeny bőröm van, ezért jobb biztosra menni, és ha már úgyis kapható az oldalon szerencsére allergén-mentes illatolaj is, akkor miért ne próbálnám ki?

A lakásban lévő illatok is nagyon beváltak, és az is, amit a kocsiba rendeltem gyümölcsös, édes narancs illatú, úgyhogy biztos vagyok benne, hogy az allergén-mentes sem okozna csalódást.

Az olajok egyébként az Egyesült Királyságból érkeznek, ez meg is magyarázza, miért ilyen jó minőségűek, és az EU által jóváhagyottak, teljesen biztonságosak.

A szállítással se volt semmi gond, gyorsan ideért, nem sérült a csomagolás és kényelmes is volt az átvétel, nem kellett a postáshoz alkalmazkodnom így, hogy automatába rendeltem.

Ami még biztos benne lesz a következő rendelésemben, az pedig a kávé illat lesz! Mivel terhes vagyok nem ihatok kávét, a koffeinmenteset nem szeretem és igazából már csak az illatát is elég lenne éreznem, érdekes mód nekem nincs tőle hányingerem, de ha meg már lefőzök egy adagot, késztetést érzek, hogy meg is igyam. Meglepődve láttam, hogy az oldalon van ilyen illat, hiszen máshol még sosem láttam, és ez úgy gondolom, teljesen meg is oldaná a problémámat. Ó, és azt majdnem elfelejtettem, hogy az illatok készítése során nem alkalmaztak állatkísérleteket (cruelty-free termékek) és vegánok is, csak természetes növényi összetevőket tartalmaznak, szóval környezetvédelmi szempontból is rendben vannak.

Nagy pozitívum, hogy ekkora a választék, mert így tényleg mindenki megtalálja azt, amire a leginkább szüksége van, ráadásul többféle méretben is rendelhetőek az illatok. És egyébként ár-érték arányban is rendben van a kínálat.

Ajánlom mindenkinek a pipereporta illatolajait, akik szeretnék, hogy otthonuk mindig friss és kellemes illatú legyen!